• ZAJEDNO: Pančevačka vlast još jednom protiv građana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom novih cena međumesnog prevoza pančevačkog prevoznika Pantransport, oglasili su se iz „Zajedno za Pančevo“ saopštenjem.

    – Najveći broj korisnika javnog prevoza iz Pančeva putuje u Beograd iz egzistencijalnih razloga, zbog posla ili školovanja. Sama ta činjenica govori da su autobusi na toj liniji popunjeni, a time I najekonomičniji. Zbog toga bi cena karte prema Beogradu trebalo da bude srazmerno niža. Umesto toga građane Pančeva karta do Beograda, za 16 km, sada košta 300 dinara. Poređenja radi nova cena karte do Crepaje, za 19km, košta 290 dinara, a karte do Debeljače, za 29 km, košta 310 dinara. Davanjem saglasnosti na nove cene prevoza, gradska vlast je još jednom pokazala da više brine o profitu svojih poslovnih partnera nego o potrebama nas građana Pančeva, kaže se u saopštenju.

    Podsetimo, od srede, 20. jula, Pantransport je povećao cene karata u međumesnom saobraćaju.

     

     

     

     

     

    Povodom novih cena međumesnog prevoza pančevačkog prevoznika Pantransport, oglasila se koalicija „Zajedno za Pančevo“ saopštenjem.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]