Intervencija noću Foto: piqsels
Politika

ZAJEDNO ZA PANČEVO: Pančevo više nije bezbedan grad

Izvor: 
013info Pon, 19/09/2022 - 10:33Nakon jučerašnje pucnjave u kafiću Pacifiko jasno je da Pančevo više nije bezbedan grad, saopšteno je iz "Zajedno za Pančevo".

- Činjenica da se pucnjava odigrala u sred bela dana pred svedocima, među kojima su bila deca, šalje jasnu poruku da počinioci nemaju strah od reakcije državnih organa. Na žalost nas Pančevaca ovaj događaj je samo jedan u nizu koji su se poslednjih godina dešavale u našem gradu, kaže se u saopštenju.

Oni dodaju da su pucnjava u ulici Svetozara Miletića pred vrtićem punim dece, dizanje vozila u vazduh, ubistvo navijača u Starčevu, prebijanje mladića na Kotežu zbog dresa suparničkog kluba, premlaćivanje mladića od strane desetak drugih huligana ispred kafića u Žarka Fogoraša, pokušaj ubistva ispred restorana na starom beogradskom putu samo neki koji unose nemir građanima

- Mi građani Pančeva tražimo od policije, tužilaštva i sudova, koji su pod pod kontrolom Srpske napredne stranke da uspostave red i mir u gradu i vrate spokoj građanima koji su imali pre dolaska ove stranke na vlast, kažu iz "Zajedno za Pančevo".

 

 
MarketingNajnovije vesti