Audiovox slika
PR

AKCIJA BESPLATNE PROVERE SLUHA U PANČEVU “Pobedimo krizu zajedno”

Izvor: 
PR Pon, 31/08/2020 - 00:58Ukoliko Vam je tokom vanrednog stanja zbog slabijeg sluha bilo teško da pratite informativne emisije i da u vanrednim okolnostima komunicirate sa porodicom i prijateljima, mogli ste da se uverite koliko je u životu bitan dobar sluh u svakoj situaciji. Ukoliko sumnjate da ne čujete dobro, iskoristite veliku akciju u Audiovox-u i poboljšajte kvalitet života.

Započnite kvalitetniji život posetom Audiovox-u a mi ćemo vam ponuditi: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Pančevu na broj telefona 013/317-546, predstavništvo se nalazi na adresi Ulica 6. Oktobra 21 a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova. Akcija traje do 10. Septembra a broj termina je ograničen, pozovite odmah i zakažite svoj besplatni termin.

 

 

 

 

 

 
MarketingNajnovije vesti