• Da li vam je potreban odmor?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nakon popuštanja mera, koje su donete zbog epidemije koronavirusa i vraćanja života u normalu, mnogima je preko potreban odmor.

    Pančevačka turistička agencija Voyager, koja posluje duže od 13 godina, kao posrednik kod koje možete rezervisati aranžmane svih poznatih agencija, takođe se bavi prodajom avio karata ili autobuskog prevoza, gde se posebno izdvajaju putovanja do crnogorskog primorija, a polasci autobusa mogu biti i iz Pančeva.

    Pored svih aktuelnih ponuda, kao putnik ove agencije ostvarujete popust na antigenski test koji je potreban za neke destinacije, i takođe možete uraditi i putno zdravstveno osiguranje- po potrebi sa COVID dodatkom .

    Kao sto je poznato, svakodnevno se menjaju uslovi putovanja, a zaposleni u ovoj agenciji apeluju da ih za sve proverene informacije pozovete na 066/333424 ili 013/333424 , ili da dođete do njih.  Adresa agencije je Vojvode Radomira Putnika 3a.

    U Voyagery mozete pronaci sve last minute ponude za letovanje, a od aktelnih destinacija, navode da su naši sugrađani najviše zainteresovani za Crnu Goru, Albaniju, Grčku i Tursku. Njihove objave i ponude možete pratiti i na Facebook strani ili Instagramu .

    Oni posebno skreću pažnju putnicima koji poseduju zamenski vaučer od prošle godine, da ga iskoriste ako je moguće ili prebace putovanje na nekog drugog, jer niko ne može da predvidi kako će se dalje odvijati epidemiološka situacija.

     

     

    Nakon popuštanja mera, koje su donete zbog epidemije koronavirusa i vraćanja života u normalu, mnogima je preko potreban odmor

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]