PR

Dostava Kluba Dvorište ponovo počinje sa radom

Izvor: 
Klub Dvorište Čet, 30/04/2020 - 18:21

Tokom perioda intenzivne izolacije u poslednjih mesec i po dana, donete su mere koje su mnogim našim sugrađanima u potpunosti promenile navike. Za vrlo kratko vreme našli smo se u situaciji da  svoje aktivnosti preusmerimo na kuću i druženja okrenemo ka ukućanima.

 

dvoriste_karantin_7.png

 

U ovim danima veliki deo vremena provodili smo na internetu i uz medije, ponekada dobijajući infomacije koje su bile uznemirujuće i ne tako pozitivne. Za to vreme Klub Dvorište je svakoga dana na svojim zvaničnim profilima na socijalnim mrežama Instagram-u i Facebook-u postavljalo afirmativne poruke i citate poznatih ljudi koje su sve imale zajedničku tačku - podršku i solidarnost u danima izolacije.

 

Kako se polako ove mere privode kraju i najavljuje se normalizacija rada svih ugostiteljskih i drugih objekata, Klub Dvorište počinje sa dostavom hrane i kafe na čitavoj teritoriji grada Pančeva. Svakoga dana od 08 do 22h, tokom dolazećeg vikenda (1,2 i 3. maja) od 12 do 22h naši sugrađani moći će da naruče neko od jela koje se nalazi u ponudi ovog restorana - ćevape, pljeskavice, pileće štapiće i druga jela od mesa, kao i raznovrsnu ponudu pizza. Za one koji su se sa teškoćom odrekli svoje navike da piju espresso kafu, u Klubu Dvorište osposobljen je kiosk na kome se može kupiti kafa ili naručiti hrana za poneti. Kompletan jelovnik pogledajte OVDE, i naručite svoje omiljeno jelo iz Kluba Dvorište na 063 25 24 25.

 

Svi zaposleni u Dvorištu pridržavaju se mera koje su preporučene od strane gradske vlasti, i time omogućavaju kompletnu sigurnost i održavaju visok nivo higijene i zaštite

 

Ostanite kod kuće i čuvajte se a Klub Dvorište će brinuti da na vašem stolu uvek bude ukusne, sveže i raznovrsne hrane koja do vas stiže brzo i bezbedno. 

 

 
MarketingNajnovije vesti