• Dostava Kluba Dvorište ponovo počinje sa radom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tokom perioda intenzivne izolacije u poslednjih mesec i po dana, donete su mere koje su mnogim našim sugrađanima u potpunosti promenile navike. Za vrlo kratko vreme našli smo se u situaciji da  svoje aktivnosti preusmerimo na kuću i druženja okrenemo ka ukućanima.

     

     

    U ovim danima veliki deo vremena provodili smo na internetu i uz medije, ponekada dobijajući infomacije koje su bile uznemirujuće i ne tako pozitivne. Za to vreme Klub Dvorište je svakoga dana na svojim zvaničnim profilima na socijalnim mrežama Instagram-u i Facebook-u postavljalo afirmativne poruke i citate poznatih ljudi koje su sve imale zajedničku tačku – podršku i solidarnost u danima izolacije.

     

    Kako se polako ove mere privode kraju i najavljuje se normalizacija rada svih ugostiteljskih i drugih objekata, Klub Dvorište počinje sa dostavom hrane i kafe na čitavoj teritoriji grada Pančeva. Svakoga dana od 08 do 22h, tokom dolazećeg vikenda (1,2 i 3. maja) od 12 do 22h naši sugrađani moći će da naruče neko od jela koje se nalazi u ponudi ovog restorana – ćevape, pljeskavice, pileće štapiće i druga jela od mesa, kao i raznovrsnu ponudu pizza. Za one koji su se sa teškoćom odrekli svoje navike da piju espresso kafu, u Klubu Dvorište osposobljen je kiosk na kome se može kupiti kafa ili naručiti hrana za poneti. Kompletan jelovnik pogledajte OVDE, i naručite svoje omiljeno jelo iz Kluba Dvorište na 063 25 24 25.

     

    Svi zaposleni u Dvorištu pridržavaju se mera koje su preporučene od strane gradske vlasti, i time omogućavaju kompletnu sigurnost i održavaju visok nivo higijene i zaštite

     

    Ostanite kod kuće i čuvajte se a Klub Dvorište će brinuti da na vašem stolu uvek bude ukusne, sveže i raznovrsne hrane koja do vas stiže brzo i bezbedno. 

     

     

    Tokom perioda intenzivne izolacije u poslednjih mesec i po dana, donete su mere koje su mnogim našim sugrađanima u potpunosti promenile navike. Za vrlo kratko vreme našli smo se u situaciji da svoje aktivnosti preusmerimo na kuću i druženja okrenemo ka ukućanima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]