• Jesen u mom Đepetu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Leto i visoke temperature su iza nas, tako da ako ste planirali da posvetite vreme uređenju vašeg doma, sada je pravi trenutak, a Đepeto je spremio veliku jesenju akciju za vas. Salon nameštaja Đepeto, otvorio je svoja vrata na novoj lokaciji, na Pančevačkom putu 83. Prolazeći ovim putem, velika zgrada modernog dizajna koji kombinuje crnu boju i tople tonove drveta, sigurno će vam privući pažnju.

    Nameštaj je izložen u prostoru od 500m² kako biste svaki komad mogli da vidite u punom sjaju. Obezbeđen je i parking, tako da neometano možete uživati u biranju nameštaja. Deo prostora je podeljen u celine sa namerom da lakše možete zamisliti kako bi se određeni komadi uklopili u vaš životni prostor.

    Đepeto tradicionalno neguje kvalitet i udobnost, a sada imate priliku da omiljene komade nameštaja pribavite po još nižim cenama. U toku je velika jesenja akcija sa popustima i do 40%, koja će trajati od 1. do 8. oktobra. 

    U salonu ćete pronaći izuzetno veliki izbor dvoseda, troseda, bračnih kreveta, fotelja, trpezarijskih setova… Široki asortiman boja i tekstura materijala vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Iskoristite ovu sjajnu akciju i učinite svoj dom još lepšim i udobnijim!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]