• Kreativna radionica „ ПаСтеЛ“ – cvetna bajka u srcu Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kreativna radionica „ПаСтеЛ“ je priča naše sugrađanke Jelene Kovačević, koja traje od njenog detinjstva, a sada je dobila svoj oblik u prostoru u centru našeg grada.

    Sve je počelo iz dugogodišnjeg hobija i ljubavi prema origamiju – tradicionalnoj јapanskoj veštini kreiranja modela od papira. Ta ljubav se razvijala i konačno dovela do toga da Jelena otvori svoju radionicu i omogući svima nama da zakoračimo u šareni cvetni svet – od papira!

     

    Želeći da ponudi nešto jedinstveno u našem gradu i svoje umeće podeli i obraduje druge, svoju veštinu je fokusirala na cvetne aranžmane. Čak i oni nepoverljivi, koji bi uvek dali prednost prirodnom cveću, ostaju bez daha pred Jeleninim cvetnim kreacijama, koje su i nas oduševile. Njen talenat, kreativnost i spretnost jedinstveni su u svakom smislu.

    „Na neki način sam se za ovaj korak spremala od detinjstva. Oduvek sam seckala papiriće i nešto pravila od njih. Kasnije, sa svakog putovanja sam donosila literaturu o tome, kao i raznolike papire. Vrednost mog aranžmana je u tome da on ne može da uvene. Na taj način, Vaša poruka i emocija traju zauvek“, kaže nam Jelena.

     

    Kada govori o poslu i svojim kupcima, Jelena ne negira prednost društvenih mreža, gde se možete uveriti u lepotu njenih aranžmana, ali kaže da najviše voli da joj kupci dođu u radionicu i da im na licu mesta demonstrira svoje umeće. I zaista, kada uđete u „ ПаСтеЛ“, stičete utisak da ste zakoračili u prelepu bajku. Razlika između pravog i njenog cveća – ne postoji! Jelenine cvetne rukotvorine, osim što su jedinstven poklon, odlična su dekoracija i zbog svoje trajnosti i lepote mogu oplemeniti i ulepšati svaki prostor i događaj.

    Radionicu „ ПаСтеЛ“, možete pronaći ušuškanu u centru grada, u Ulici Cara Lazara 1c, gde će Vas dočekati vredna i posvećena Jelena, uvek u procesu izrade cvetnih aranžmana.

    Obradujte nekog Vama posebnog – posebnim cvećem koje traje!

     

    Kreativna radionica „ПаСтеЛ“ je priča naše sugrađanke Jelene Kovačević, koja traje od njenog detinjstva, a sada je dobila svoj oblik u prostoru u centru našeg grada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]