kreativna radionica Pastel Foto: Promo
PR

Kreativna radionica „ ПаСтеЛ“ - cvetna bajka u srcu Pančeva

Izvor: 
013info Sre, 22/06/2022 - 15:16Kreativna radionica „ПаСтеЛ“ je priča naše sugrađanke Jelene Kovačević, koja traje od njenog detinjstva, a sada je dobila svoj oblik u prostoru u centru našeg grada.

Sve je počelo iz dugogodišnjeg hobija i ljubavi prema origamiju - tradicionalnoj јapanskoj veštini kreiranja modela od papira. Ta ljubav se razvijala i konačno dovela do toga da Jelena otvori svoju radionicu i omogući svima nama da zakoračimo u šareni cvetni svet – od papira!

kreativna radionica Pastel
Foto: Promo
kreativna radionica Pastel

 

Želeći da ponudi nešto jedinstveno u našem gradu i svoje umeće podeli i obraduje druge, svoju veštinu je fokusirala na cvetne aranžmane. Čak i oni nepoverljivi, koji bi uvek dali prednost prirodnom cveću, ostaju bez daha pred Jeleninim cvetnim kreacijama, koje su i nas oduševile. Njen talenat, kreativnost i spretnost jedinstveni su u svakom smislu.

"Na neki način sam se za ovaj korak spremala od detinjstva. Oduvek sam seckala papiriće i nešto pravila od njih. Kasnije, sa svakog putovanja sam donosila literaturu o tome, kao i raznolike papire. Vrednost mog aranžmana je u tome da on ne može da uvene. Na taj način, Vaša poruka i emocija traju zauvek“, kaže nam Jelena.

kreativna radionica Pastel
Foto: Promo
kreativna radionica Pastel

 

Kada govori o poslu i svojim kupcima, Jelena ne negira prednost društvenih mreža, gde se možete uveriti u lepotu njenih aranžmana, ali kaže da najviše voli da joj kupci dođu u radionicu i da im na licu mesta demonstrira svoje umeće. I zaista, kada uđete u „ ПаСтеЛ“, stičete utisak da ste zakoračili u prelepu bajku. Razlika između pravog i njenog cveća - ne postoji! Jelenine cvetne rukotvorine, osim što su jedinstven poklon, odlična su dekoracija i zbog svoje trajnosti i lepote mogu oplemeniti i ulepšati svaki prostor i događaj.

Radionicu „ ПаСтеЛ“, možete pronaći ušuškanu u centru grada, u Ulici Cara Lazara 1c, gde će Vas dočekati vredna i posvećena Jelena, uvek u procesu izrade cvetnih aranžmana.

Obradujte nekog Vama posebnog – posebnim cvećem koje traje!

kreativna radionica Pastel
Foto: Promo
kreativna radionica Pastel

 
MarketingNajnovije vesti