• Lepota je u kvalitetu, a kvalitet i AKCIJA u Geppettu!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rođendanski popusti  do čak 50 odsto!

    Salon nameštaja Geppetto, slavi rođendan i tim povodom želi da obraduje svoje kupce velikom rođendanskom akcijom i popustima na kupovinu nameštaja do čak 50%. Akcija će trajati od 22. do 29. maja 2022. godine i ovo je prava prilika da obradujete sebe i svoje bližnje jedinstvenim komadima nameštaja izuzetnog kvaliteta i dizajna po odličnim cenama! 

     

     

    Rođendanska akcija se odnosi na sve – na nov nameštaj koji se poručuje, gde se biraju boje, štofovi, boje drveta popust će biti 10 odsto, a na određene postojeće eksponate i kolekcije popusti će biti i 30, 40 i 50 odsto. U Geppettu posebno ističu da se nameštaj može prilagođavati individualnim potrebama kupaca. U sklopu ove akcije, posebno su popularni tzv. „poslednji komadi“, jer imate priliku da nabavite nov kvalitetan komad nameštaja ispod proizvođačke cene.
    Iza kompanije Geppetto, su  godine predanog rada i porodične tradicije u izradi nameštaja, koji se već na prvi pogled ističe drugačijim dizajnom i stilom, te je vrlo prepoznatljiv na tržištu. Domaća proizvodnja, unikatni komadi od kvalitetnog materijala i drveta,  o čemu vode računa vrhunske arhitekte i  majstori zanata i pažljivo biran uvozni program, čine savršen spoj i kupcima nude širok asortiman proizvoda u odlično izbalansiranom odnosu cene i kvaliteta, što potvrđuje činjenica da se nameštaj poručuje iz cele Srbije.

     

     

    U Geppettu možete kompletno opremiti svaku prostoriju u vašem domu, a takođe i ukrasiti prelepim dekorativnim komadima.  Ono što odmah osetite kada kročite u novi izložbeni i prodajni salon koji se nalazi na adresi Miloša Obrenovića br. 14, jeste lepota linija, boja, oblika. Prostor ispunjava sklad, živost, svetlost i izuzetno prijatna atmosfera, koja nije slučajna, jer se ideja Geppetta ogleda u lepoti i udobnosti  i oživljavanju doma pažljivim uređenjem prostora i odabirom nameštaja u kojem ćete uživati. Koncept salona je upravo takav da vam omogući da već tu doživite nameštaj kao u svom domu, stvori ugođaj da ste opušteni  u svojoj dnevnoj sobi  ili u trpezariji na porodičnom ručku i da vam pomogne da donesete odluku pri kupovini.  
     

     

    Geppetto salon nameštaja u Pančevu  nudi dnevne i spavaće sobe, ugaone garniture, komode, trosede, dvosede, fotelje, trpezarijske stolove i stolice, plakare, dekoraciju, stilska ogledala, dizajnirane lampe, korisne i dekorativne predmete za kuću i još mnogo toga. Tapacirani program izrađuje se po želji kupca, dimenzije i mebl štof se rade u dogovoru sa klijentom. U ponudi je izrada kuhinja od drveta, medijapana i univera po meri, a dizajn, prevoz i montaža su besplatni.
    Nameštaj Geppetto Pančevo možete naći na dve lokacije: Miloša Obrenovića 14, Pančevo i Pančevački put 83, Beograd. Takođe, Geppetto dostavlja i montira nameštaj na teritoriji cele Srbije. 

    Priuštite sebi  udobno leto uz nameštaj Geppetto!

    Salon nameštaja Geppetto, slavi rođendan i tim povodom želi da obraduje svoje kupce velikom rođendanskom akcijom i popustima na kupovinu nameštaja do čak 50%. Akcija će trajati od 22. do 29. maja 2022. godine i ovo je prava prilika da obradujete sebe i svoje bližnje jedinstvenim komadima nameštaja izuzetnog kvaliteta i dizajna po odličnim cenama!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]