PR

MERE market otvara još jedan objekat u Pančevu

Izvor: 
PR Čet, 24/11/2022 - 09:12Ruski diskontni market “MERE” zvanično otvara još jednu prodavnicu u Pančevu u petak 25. novembra 2022. godine. Drugi po redu market u Pančevu nalazi se na adresi Utve Zlatokrile 9.

U našem gradu postoji MERE market koji uspešno radi od avgusta prošle godine na adresi Novoseljanski put 37. Veliki asortiman robe široke potrošnje, specifičnost samog marketa, a pre svega niske cene su svakako nešto što privlači kupce. Radno vreme marketa je od 9.00 do 21.00 svakog dana u nedelji, čime je potrošačima omogućena svakodnevna kupovina.

U kompaniji MERE ističu da je akcenat na direktnoj saradnji sa malim proizvođačima koji mogu da ponude odličan kvalitet po nižim cenama: - Planiramo da radimo direktno sa proizvođačima, sa strogom kontrolom kvaliteta i niskom trgovačkom maržom. Ovakav vid marketa omogućava razvoj i vidljivost nekih manjih brendova, možda nepoznatih i nedostupnih u velikim trgovačkim lancima. Osim toga, postoje kategorije proizvoda koje mi ne prodajemo, što takođe govori o drugačijoj strukturi rada koja kod nas postoji. Što se tiče cena, naša strategija je “Niske cene svaki dan” i to je ono što će ljudi sigurno i uvek dobiti kod nas. Niske cene odnose se na baš sve proizvode koji se kod nas prodaju, a cene su 20 odsto niže od prosečnih. Radi zadovoljenja potreba naših kupaca i u skladu sa našim ciljevima, otvoramo uskoro još jedan market u Pančevu. Radujemo se uskorom vidjenju na novoj lokaciji, poručuju kupcima iz MERE marketa.

MERE diskonti su zastupnici ruske Torgservis grupe, koja je osnovana 2009. godine. Torgservis grupa posluje u Rusiji na više od 1000 lokacija pod brendom Svetofor. Torgservis grupa je trenutno treći po veličini lanac prodavnica u Rusiji. Poslovanje se proširilo i na više od 20 zemalja među kojima su Velika Britanija, Grčka, Špannija, Kina, Amerika, Litvanija, Poljska, Belorusija, Rumunija, Nemačka, Hrvatska, Makedonija, BiH sa preko 2000 diskontnih objekataPrvi MERE market u Srbiji otvoren je 2020. godine u Batajnici i trenutno ima više od 10 otvorenih marketa, kao i nekoliko u pripremi.
MarketingNajnovije vesti