Nacionalni dom Vladimirovac
PR

„Nacionalni dom“ nije dom. On je druga kuća

Izvor: 
PR Uto, 28/01/2020 - 07:28
Ako ste sami, bolesni ili jednostavno želite da starost provedete u organizovanom okruženju i društvu vršnjaka, a da se ne odreknete topline doma, razmislite o preseljenju u starački dom. Ne bojte se, to ne znači da ste ostavljeni ili napušteni, jer u ćete u pravom domu, kao što je „Nacionalni dom“, steći novu porodicu i nove prijatelje. Ne morate čak ni da menjate navike, već samo ambijent i mesto stanovanja, a ovom ambijentu nećete naći manu.

 

„Nacionalni dom“ je licencirana ustanova za pružanje usluga domskog smeštaja odraslih i starijih lica i obavljanje delatnosti socijalne zaštite u objektu. Nije ovo dom ko drugi. U potpunosti je prilagođen korisnicima koji su nepokretni i dementni, kao i onima koji boluju od teških bolesti i potpunosti zavise od tuđe nege i pomoći. Vodilo se računa da svi domski sadržaji budu dostupni svim korisnicima, bez obzira na to da li su pokretni i vitalni, ili imaju neku vrstu invaliditeta.

 

Nacionalni dom Vladimirovac
img-20191121-wa0022.jpg

 

„Nacionalni dom“ se nalazi na obroncima Deliblatske peščare, u mestu Vladimirovac, na samo 20 minuta od Pančeva. Ovaj Dom ima svoj uređeni park sa šetalištima površine 1 hektara koji, zahvaljujući specifičnoj mikroklimi predstavlja svojevrsnu vazdušnu banju. Ovaj Dom ima i novosagrađeni objekat bez ijednog stepenika koji podseća na hotel. Ovaj Dom ima bogatu biblioteku, kuhinju u kojoj se spremaju zdravi i ukusni obroci, ali i stručnu pomoć za sve kojima je pomoć neophodna.

 

Za to je zadužen uigran tim od 45 zaposlenih sa petnaestogodišnjim iskustvom, medicinski nadzor 24/7 svakog dana u godini, pratnja i besplatan prevoz na lekarske preglede i laboratorijske analize, prevoz do drugih institucija i organizacija, ali i stručni nadzor licenciranog osoblja.

 

Nacionalni dom Vladimirovac
img-20191121-wa0009.jpg

 

U „Nacionalnom domu“ poštuju starost i zato nastoje da svojom nesebičnošću bakama i dekama udahnu hrabrost da žive spokojno i dostojanstveno, da im pruže toplinu i nežnost, i sve to po ceni već od 410 evra.

 

„Nacionalni dom“ je oaza za treće doba. Uverite se i sami u to. Posetite sajt dom.co.rs ili pozovite 013/219-0-219 ili 066/238-238 i zakažite obilazak.

 

Nacionalni dom Vladimirovac
img-20191121-wa0003.jpgMarketingNajnovije vesti