Foto: Zoran Kompar
Omiljeno mesto svih Pančevaca, a i onih koji posećuju naš grad – Kofi šop, otvorio vrata renoviranog lokala u centru grada

Otvoren novi a stari kutak koji će vam i ove zime ugrejati dušu

Izvor: 
PR Pet, 04/01/2019 - 21:13
Koliko puta vam se desilo da radosno pohitate ka Kofi Šopu sa željom da uživate u dnevnoj dozi najbolje kafe u gradu? A koliko puta vam se desilo da ne možete da pronađete slobodno mesto u lokalu u kom su Pančevci navikli da se osećaju kao kod svoje kuće? Sigurno bezbroj puta. Zato smatramo da je najbolja vest koju ovogodišnja zimska čarolija donosi ta da se otvara stari, a zapravo novi, renovirani Kofi Šop u centru grada. Od starog ćete prepoznati samo ono dobro – lokaciju i čuvenu “veliku kafu sa mlekom” uz niz drugih maštovitih pića i poslastica, dok će vas novine dočekati na samom ulazu kada shvatite da je dojučerašnji kutak od pedeset kvadratnih metara sada tri puta veći. 

Foto: Zoran Kompar
img_9629.jpg

Recept koji se pokazao uspešnim u tome da nekada malo mesto puno topline, ove godine proslavlja svoj 15. jubilej sasvim je jednostavan – oslušnuti šta nedostaje jednom gradu i raditi svoj posao iz ljubavi. Vodeći se time, vlasnik Siniša Radulović je došao na ideju da svom gradu podari kutak koji mu je nedostajao – Kofi Šop:

“Prva zamisao koja traje i danas jeste bila da to bude lokal u kome će vladati porodična atmosfera, koji će odisati toplinom i u kom će se naši gosti osećati kao kod svoje kuće. Stalni gosti su merilo našeg rada i dok su oni tu i dok se taj broj povećava to znači da smo mi na pravom putu.”

Siniša Radulović i Aleksandra Dabić
1.jpg

Tim Kofi Šopa čine, pored vlasnika Siniše Radulovića, njegove supruge Aleksandre Dabić i menadžerii Biljana Kalajdžić, Dragana Jocović i Mihajlo Fodor

Supruga Aleksandra Dabić, koja, prema rečima Siniše Radulovića, svojim idejama i smislom za detalje doprinosi kreativnom delu posla, zadužena je za to da svaki detalj pronađe svoj kutak:

“Verujemo da će se gosti iznenaditi kada nakon Kofi Šopa koji pamte, a koji je nekako predstavljao celinu na 50 kvadratnih metara, dožive prostor od 150 kvadratnih metara podeljen na tri celine, Uspeli smo da od jednog lokala napravimo tri priče. U prvoj priči je u fokusu retro momenat, a onda duž lokala enterijer prerasta u loft industrial manir.“

Foto: Zoran Kompar
img_9679.jpg

U red novih stvari koje ovaj prijateljski lokal sprema svojim gostima, Siniša i Aleksandra ističu bogatiji večernji program u vidu muzičkih nastupa, pesničkih večeri i raznih drugih  kulturno-umetnički i zabavnih sadržaja koji su postojali, a koji će biti obogaćeniji novim koje renovirani komforniji prostor sada omogućava. Poslednjeg dana decembra tradicionalno je bila organizovana dnevna žurka.

Foto: Zoran Kompar
img_9694.jpg

Ako do sada niste posećivali Kofi šop, važno je da znate: ono što ovaj lokal čini jedinstvenim u odnosu na konkurenciju jeste konstantna inovativnost ponude i usluge kojom se zadovoljavaju apetiti gostiju različitih profila – od onih koji žele da uživaju u kafi pravljenoj po tradicionalnoj recepturi, do onih koji vole da eksperimentišu u otkrivanju novih ukusa poput divne mešavine espresa, mleka, karamele, bele i crne čokolade, ajs kapućina ili kafe sa penastim bombonama. Ponuda postoji i za one koje posao primorava da kafu piju u hodu - neizostavna kafa “za poneti”. Takođe, možete probati raznovrsne voćne kupove, plazma šejk, ili sokove od svežeg ceđenog voća i povrća. 

Foto: Zoran Kompar
img_9524.jpg

Kad sve ovo saberemo, dolazimo do jedinog zaključka – vrata ovog lokala ne razlikuju se mnogo od prijateljskog zagrljaja – onog iskrenog, zabavnog i potpuno spontanog.

Foto: Zoran Kompar
img_9692.jpgMarketingNajnovije vesti