Audiovox
PR

PANČEVO: Nemojte da vam život prođe u tišini

Izvor: 
PR Ned, 16/02/2020 - 22:13Život je ispunjen važnim trenucima i ukoliko teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. Ne dozvolite da propustite bitne stvari koje se dešavaju i važne trenutke u svom životu.

 

Iskoristite prednosti najnovije tehnologije koja je razvijena u službi boljeg sluha osoba koje ne čuju dobro. Savremena rešenja za bolji sluh će pomoći da  počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas okružuju jer nove tehnologije su razvijene sa principima koji važe i kod prirodnog slušanja.

 

Započnite kvalitetniji život posetom Audiovox-u a mi ćemo vam ponuditi: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

 

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Pančevu na broj telefona 013/317-546, predstavništvo se nalazi na adresi Ulica 6. Oktobra 21 a radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova. Akcija traje do 29. Februara a broj termina je ograničen, pozovite odmah i zakažite svoj besplatni termin
MarketingNajnovije vesti