• PANČEVO: Posebne pogodnosti za polaznike kurseva stranih jezika u Akademiji Oxford

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Bez ikakve sumnje je da učenje stranih jezika, a naročito engleskog i nemačkog može i te kako da pomogne svakome ne samo da unapredi kvalitet svoje radne biografije i time poboljša šanse za pronalaženje boljeg posla, već i da poboljša lične kvalitete.

    A ako uz to još dobijete mogućnost da se edukujete kroz jedan od besplatnih online kurseva, koje Škola stranih jezika Akademije Oxford u Pančevu nudi, onda nema nikakve sumnje da je to dobitna kombinacija.

    Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle

    Koliko god neko imao ili nemao znanje, ima pravo da upiše kurs engleskog jezika ili nemačkog i to po vrlo povoljnim cenama.

    Pored toga što Škola stranih jezika Akademije Oxford u Pančevu vodi računa o izuzetnom kvalitetu nastave, ona je poznata i po pristupačnim cenama, ali i po tome da maksimalno nastoji da zadovolji zahteve svih polaznika. Iz tog razloga je omogućeno svakome ko bude upisao kurs nemačkog ili engleskog jezika da odabere i koji će od ponuđenih online kurseva da pohađa i to potpuno besplatno.

    Posebno moramo istaći temu, koja je interesantna mnogima, koji žele da nauče kako da se pisanim putem kreativno izražavaju. Upravo njima je namenjen besplatni online kurs kreativnog pisanja, a svakako je na raspolaganju i gratis online obuka kreativnog pisanja za decu.

    Pored toga, svako ko bude upisao kurs nemačkog jezika ili engleskog će dobiti mogućnost i da sasvim besplatno pohađa online obuku za brzo čitanje, kao i za upravljanje vremenom. Veštine prezentovanja može da upozna svako kroz specijalizovani online kurs, koji je takođe dostupan svima, koji budu odlučili da upišu kurs engleskog ili nemačkog jezika.

    Bude li neko bio zainteresovan da se upozna sa mapama uma i sa načinom njihove primene u praksi, može da izabere online obuku, kojoj je to osnovna tema. Takođe se u ponudi nalazi i online kurs pisanja za web ili blog, zatim za tehnike pamćenja i za organizaciju učenja, a svim polaznicima je na raspolaganju i gratis online obuka poslovne komunikacije. Teme su, sasvim izvesno vrlo zanimljive, pa samim tim nije problem niti jednom polazniku da odabere koja od njih mu je interesantna i sa kojom želi bolje da se upozna.

    Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

    Za najmlađe polaznike će biti organizovani specijalizovani kursevi engleskog jezika za decu, kao i nemačkog i drugih.

    Princip rada je u tom slučaju specifičan, najpre zbog toga što su polaznici mališani, koji na drugačiji način usvajaju znanja od odraslih. Baš iz tog razloga, Škola stranih jezika Akademije Oxford Pančevo maksimalno vodi računa prilikom izbora stručnog kadra.

    S obzirom na to da su u pitanju iskusni predavači, koji su dugo godina prenosili znanja baš najmlađim polaznicima, nema sumnje da će deca lako usvojiti znanja, koja su predviđena aktuelnim programom.

    Sem toga, dobro je napomenuti i da će svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu, u narednom periodu lako moći da stečena znanja nadogradi i to kroz edukacije namenjene odraslim polaznicima.

    Upisivanje na kurs nemačkog ili engleskog jezika

    Uzevši u obzir da je upis u toku, to bi trebalo svaki kandidat što pre da ispoštuje pravilo i prijavi se, odnosno upiše.

    Osnovne informacije o sebi može dostaviti direktno u Školu stranih jezika Akademije Oxford u Pančevu, čije se prostorije nalaze u ulici Vojvode Petra Bojovića broj 12.

    Otvorena je mogućnost i da kandidati prijavu izvrše putem brojeva telefona 013 333 066 ili 069 30 80 629.

    Ponuđena je i opcija da kandidati osnovne informacije o sebi dostave na mail adresu [email protected]

    Od ponedeljka do petka je ova škola stranih jezika otvorena u periodu od 08 do 21 čas, a subotom između 09 i 14 h.

    Shodno trenutno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i propisanim merama, koje se u potpunosti poštuju, kursevi nemačkog i engleskog jezika je za sada planirano da budu organizovani u prostorijama škole. U slučaju da dođe do bilo kakvih izmena, odnosno da moraju biti primenjene drugačije mere, podrazumeva se da će nastava sa njima biti u potpunosti uskladjena. Sve informacije o eventualnim promenama u vezi sa organizacijom kurseva će polaznici blagovremeno i na propisani način da dobiju.

    Bez ikakve sumnje je da učenje stranih jezika, a naročito engleskog i nemačkog može i te kako da pomogne svakome ne samo da unapredi kvalitet svoje radne biografije i time poboljša šanse za pronalaženje boljeg posla, već i da poboljša lične kvalitete.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]