• PANČEVO: Posebne pogodnosti za polaznike kurseva stranih jezika u Akademiji Oxford

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Unapređenje ličnih kvaliteta koji će svaku radnu biografiju učiniti bogatijom jeste poznavanje stranih jezika, posebno engleskog i nemačkog. To je jedan od uslova za napredak u karijeri ili odabir nove i bolje.

    Uz poznavanje stranih jezika, veoma su važne i druge veštine…Upravo na to je  Škola stranih jezika Akademije Oxford u Pančevu i mislila kada je uz svoje mnogobrojne kurseve dodala i kombinaciju besplatnih online kurseva za poboljšanje kvaliteta radne biografije. Uz pohađanje kurseva engleskog , nemačkog, ruskog, italijanskog, španskog, mađarskog, grčkog…ili nekog drugog jezika, obezbeđena je mogućnost potpuno besplatnog slušanja online kurseva kreativnog pisanja, kreativnog pisanja za decu, poslovne komunikacije, upravljanja vremenom, veštine prezentovanja, pisanja za web/blog, mapa uma, organizacije učenja, tehnika pamćenja, brzog čitanja.

     

    Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle

    Kurseve nemačkog i engleskog jezika mogu upisati svi bez obzira na prethodno poznavanje jezika. Početnici će se upoznati sa osnovama, a oni koji već poseduju izvesno znanje, potpuno besplatno će u školi stranih jezika Akademije Oxford u Pančevu moći da provere svoje znanje i u skladu sa tim, nastave sa usavršavanjem.

    Nisu samo pristupačne cene ono što Akademiju Oxford u Pančevu izdvaja! Tu su izuzetno kvalitetni profesori koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa grupama i pojedincima. To nam najbolje dokazuje informacija o velikom broju polaznika koji su nakon časova u Akademiji Oxford postigli odlične rezultate na međunarodnim ispitima o poznavanju stranih jezika.

    Uz učenje i usavršavanje znanja stranih jezika, u Akademiji Oxford Pančevo, polaznici će uz besplatni online kurs steći posebne veštine u poslovnoj komunikaciji. Mogu se odlučiti za kreativno pisanje ili pisanje za web/blog. Za Još bolji izgled radne biografije, mnogo će značiti mogućnost pohađanja kursa veštine prezentovanja ili pravilnog upravljanja vremenom. Za unapređenje ličnih kvaliteta, Akademija Oxford je organizovala online kurseve kao što su: Brzo čitanje, Organizacija učenja, tehnike pamćenja i mape uma.

    Dakle, budući polaznik škole stranih jezika Akademije Oxford u Pančevu ima bogatu lepezu mogućnosti, a treba samo da je iskoristi.

     

     

    Upisivanje na kurs nemačkog ili engleskog jezika

    Za najmlađe polaznike su predviđeni specijalizovani kursevi engleskog jezika za decu, nemačkog i drugih jezika po izboru.

    Princip rada je specifičan zbog toga što su polaznici mališani, koji na drugačiji način usvajaju znanja od odraslih. Baš iz tog razloga, Škola stranih jezika Akademije Oxford Pančevo maksimalno vodi računa prilikom izbora predavača.

    Predavači su iskusni i  dugo godina su prenosili znanja baš najmlađim polaznicima, tako da će deca lako usvojiti znanja predviđena aktuelnim programom.

    Svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu, u narednom periodu, moći će lako da stečena znanja nadogradi kroz edukacije namenjene odraslim polaznicima.

     

    Upisivanje na kurs nemačkog ili engleskog jezika

    Upis je u toku! Zato je bitno da svako ko je zainteresovan za učenje stranih jezika izvrši prijavu.

    Prilikom upisa, svaki polaznik će dobiti detaljne informacije o željenom kursu, o ceni, o popustima koje može ostvariti i o mogućnostima besplatnih online kurseva.

    Škola stranih jezika Akademije Oxford u Pančevu nalazi se u Ulici Vojvode Petra Bojovića 12, bivša Lenjinova ulica.

    Osim dolaskom lično, prijava se može izvršiti i putem telefona: 069/30-80-629 i 013/333-066, kao i putem mail-a: [email protected]

    Radno vreme Akademije Oxford u Pančevu je :

    Radnim danima: od 8h do 21h

    Subotom: od 9h do 14h

    Shodno trenutno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i propisanim merama, koje se u potpunosti poštuju, kursevi nemačkog i engleskog jezika je za sada planirano da budu organizovani u prostorijama škole. A u slučaju da dođe do bilo kakvih izmena, odnosno da moraju biti primenjene drugačije mere, podrazumeva se da će nastava sa njima biti u potpunosti uskladjena. Sve informacije o eventualnim promenama u vezi sa organizacijom kurseva će polaznici blagovremeno i na propisani način da dobiju.

     

    Unapređenje ličnih kvaliteta koji će svaku radnu biografiju učiniti bogatijom jeste poznavanje stranih jezika, posebno engleskog i nemačkog. To je jedan od uslova za napredak u karijeri ili odabir nove i bolje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]