PR

PANČEVO: Zelena oaza u centru grada

Izvor: 
PR Pet, 02/06/2023 - 09:45„Waifert city center” uskoro će zablistati u punom sjaju i našem gradu daće novi i mnogo lepši izgled. Nalazi se u ulici Oslobođenja broj 2 i u toku je završna faza izgradnje prve zgrade, a iza nje su iskopani temelji za još dve nove zgrade koje će zaokružiti ovaj kompleks kao jednu celinu u kojoj će život biti privilegija. A zašto?

Svedoci smo poslednjih godina da je Pančevo postalo magnet za brojne nove stanovnike koji nam dolaze iz Beograda, ali i drugih okolnih mesta i da je zbog toga sve veća saobraćajna gužva na našim ulicama. Zato za sve one koji razmišljaju da kupe stan pored cene najvažniji je izbor lokacije, jer ušteda vremena i lakoća stizanja do željenog mesta je veoma važna . „Waifert city center” upravo nudi sve što je potrebno za lagodan život, jer se nalazi na 5 do 10 minuta peške do bolnice, osnovne i srednje škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja, policijske i autobuske stanice, Narodne bašte, brojnih prodavnica i restorana. 

 

Kupovina kvalitetnog stana na ovakvom mestu gde možete normalno funkcionisati bez automobila u ovom trenutku je najbolje uložen novac do poslednjeg dinara. U ponudi je u prvoj zgradi koja će biti useljiva do kraja ove godine 50 funkcionalnih stanova, a u 2024. godini iza nje će se izgraditi još dve zgrade sa 136 savremeno opremljenih stanova. Iako ni za jednog investitora to nije najviše isplativo u ponudi su 33 modela stanova različitih kvadratura koji se na tržištu najviše traže. Najmanje su garsonjere od 35.68 kvadratnih metara, a najveći četvorosobni od 89,5 kvadrata. Bez obzira da li se odlučite za kupovinu garsonjere, jednosobnog, dvosobnog, trosobnog ili četvorosobnog stana dobićete stambeni prostor u kojem je svaki kvadratni metar maksimalno iskorišćen i koji je funkcionalan. U poslednje vreme najviše se traže stanovi manjih kvadratura i ovde možete naći veliki izbor jednosobnih stanova od 37,25 m2, ali i četvrorosobnih od 72,12 kvadrata. Kupovinom ovakvih stanova kupci će kasnije uštedeti na plaćanju računa, jer će dobiti funkcionalne stanove sa manjom kvadraturom, a o tome danas malo koji investitor vodi računa. 

„Waifert city center”da bi bio lagodan za svakodnevni život i lako dostupan stanarima dobiće i novu infrastrukturu, saobraćajnice I ulicu. Kroz kompleks koji će povezati ulice Oslobođenja i Pere Segedinca izgradiće se nova ulica, a na ulasku ispred sadašnje autobuske stanice ulice Oslobođenja i Vojvode Radomira Putnika povezaće prostrani kružni tok koji će omogućiti normalnu cirkulaciju saobraćaja u centru grada.

 „Waifert city center” je zamišljen kao najlepša zelena oaza koja će u svom dvorištu imati uređene zelene površine, dečija igrališta, dovoljno parking mesta i garaža. Sve to nalazi se nadomak centra grada i zato će ovde sigurno svi imati izuzetne uslove za prijatan i lep život. Imati stan na jednom ovako lepo uređenom mestu u kojem imate svoj mir i tišinu, a da vam je sve što vam je neophodno za normalan život veoma blizu je privilegija koja se teško gde može pronaći. Boraviti na ovakvoj lokaciji gde ste tako blizu svemu što vam je neophodno ,a opet biti u svom stanu u kojem imate mir i tišinu privilegija je koju je teško pronaći. Zato treba na vreme misliti o svojoj budućnosti i pametno uloženom novcu, a ipak najvrednije je obezbediti životni prostor po svom ukusu. To možete učiniti ako zakažete razgovor i razgledanje stanova na broj telefona 061-30-33-923, a više detalja o svemu ovome možete saznati i na sajtu citycenterweifertpancevo.rs

Završetkom „Waifert city center” sačuvaće se i uspomena na ime porodice Waifert koja je ostavila dubok trag u našem gradu i zato je u planu izgradnja spomenika Đorđu Vajfertu koji bi dodatno oplemenio ovaj prostor koji će nema sumnje biti jedan od najlepših u gradu.
MarketingNajnovije vesti