• Pronađite ONO PRAVO putovanje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Čitav svet prolazi kroz probleme prouzrokovane Koronom, a diplomatski odnosi i uslovi putovanja kroz sve države sveta se vrlo često menjaju/prilagođavaju novonastalim situacijama.

    Za nas ovde, situacija je trenutno sve bolja te pojedine zemlje Evrope “otvaraju” granice ili bar spuštaju kriterijume za putnike iz naše zemlje. Međutim, imamo utisak da se uslovi ka pojedinim destinacijama svakodnevno menjaju, kako na bolje – tako i na gore, što dodatno doprinosi nesigurnosti putnika da se odluče za putovanje.

    Agencije su se već totalno prilagodile ovakvom poslovanju, te je rezervisanje putovanja za septembar u punom jeku. Prosto je, ukoliko dođe do problema – vraćaju novac! Ukoliko se putnik (daleko bilo) rezboli pre puta, opet je lako – osiguranje pokriva cenu aranžmana, a putniku želi brz oporavak.

    Putoholik” putnička agencija redovno prati sva dešavanja u turizmu i kao posrednik u prodaji aranžmana snažnijih agencija iz Beograda nudi najpouzdanije informacije i odlične ponude za turistička putovanja.

    Tim agencije “Putoholik” ima veliko iskustvo u turizmu i pomoći će svakom da nađe “ono pravo” putovanje. Kako kažu: “Na izvoru smo svih informacija vezanih za ponudu u turizmu, od first- do last minute ponuda, i tačno znamo gde ih možemo pronaći! Putovanje koje će Vam najviše prijati ne morate tražiti samostalno nedeljama, samo se obratite svom agentu i sigurni smo da će Vam rado pomoći. Svakako, tu smo i mi, a Vaš odmor nikada nije bio bliže!”.

    Preko “Putoholik-a” ćete otići u Egipat, Tursku, Grču, Crnu Goru i sve komšijske zemlje avionom, autobusom, vozom ili sopstvenim prevozom. Takođe, preporučuju divna putovanja za sve bližu Španiju, daleke destinacije poput Maldiva, Kube ili Meksika! Tvrde i da je prodaja krstarenja za put oko sveta za februar ili novembar 2022. godine odavno počela, kao i da su cruising kompanije itekako bezbedne za putnike, a procedure za ukrcavanje veoma jednostavne.

    Pored svega, možete očekivati srdačnu pomoć pri popunjavanju health formulara za bilo koju destinaciju (poput PLF formulara za Grčku), uz to obećavaju brzu, laku i efikasnu nabavku putnog zdravstvenog osiguranja.

    Nema oklevanja, pozovite Vašeg agenta za putovanje i vidite šta Vam preporučuje!

    Putoholik je na raspolaganju na +381 13 210 13 11, a za hitne slučajeve preko Fejsbuka, Instagrama, i zvanične internet stranice. Vikendom, dežurni broj telefona možete dobiti pitanjem na bilo kojoj navedenoj platformi ili pošaljite Vaš upit na [email protected].

    Čitav svet prolazi kroz probleme prouzrokovane Koronom, a diplomatski odnosi i uslovi putovanja kroz sve države sveta se vrlo često menjaju/prilagođavaju novonastalim situacijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]