• Prva party igra sa pravim elektronskim kartama objavljena u Srbiji!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovog decembra, Beardbarians Games i Fantastični Fantom su objavili digitalnu verziju popularne Igre Bez Morala pod nazivom Telefonima Protivu Čovečnosti. Ovaj nesvakidašnji spoj kultne party igre i visoke tehnologije igra se uživo sa društvom i idealan je nevaljali mali poklon za nastupajuće praznike.

    Igra dolazi u obliku jedne plastične kartice koja staje u novčanik, a sadrži 125 elektronskih karata za igru. Ako se tome doda 25 demo karata to je ukupno 150 karata – ekvivalent podebelog papirnatog špila. Skenirajte QR kod koji se nalazi na kartici i ubrzo ćete biti u partiji. Za igru je potrebno bar troje, ali što je društvo veće, biće zabavnije. Igrajući se Telefonima Protivu Čovečnosti, sastavljaćete i naglas izgovarati iščašene izjave koje će vas upoznati sa tamnom stranom vaših prijatelja i povesti na tobogan sramote, odobravanja, gađenja i smeha. Igra je dizajnirana tako da pažnju igrača usmeri na druge igrače umesto na ekran, ali ipak koristi činjenicu da u ruci držite pametan uređaj umesto komada papira. Očigledno, nećete morati da mešate i delite karte. Pored toga, izabraćete svog „čikicu“ od 50 slikovitih likova, pa se po želji ubaciti u ulogu od goblina do policajke. Možete i sami ispisivati nove karte, naslutiti ko su srodne duše u ekipi i još puno toga što je teško izvodljivo sa običnim papirnim kartama.

    U duhu dobrih party igara, koriste se jednostavna i proverena pravila koja svako može da razume za čas. Pravila su zapravo toliko jednostavna da ćete ih razumeti čak iako niste u stanju da vozite, ili čak stojite. Naime, u svakoj rundi jedan igrač je kralj. Ili ako je igračica, onda kraljica. Bilo kako bilo, taj neko će od ponuđene dve karte sa pitanjima odabrati jednu i pročitati je drugim igračima naglas. Ostali će onda od svojih deset karata sa odgovorima odabrati jednu i baciti je na talon tajno, licem na dole. Pošto svi izbace svoje odgovore, kralj će ih naglas pročitati jedan po jedan. Onda će suvereno i po svojim kriterijumima odrediti pobednika, čiji će identitet zatim biti otkriven. Možda će odabrati najsmešniji, možda onaj za koji smatra da je duboka životna istina ili možda samo da bi celo društvo saznalo ko među njima ima toliko izvitoperenu maštu.

    „Prvi put vidim društvenu igru na mobilnom. Stvarno je bitna ekipa, a super ide uz pivo u Sladu! Kartice su hit.“

    – Deki, Pančevo

    „Koliko smo se smejali! Jedva čekam sledeću priliku da ponovimo. I samo da znate – gejša je moja, ništa me ne interesuje!“

    – Gordana, Novi Sad

    „Najluđe je bilo onda kad smo ubacili svoje karte, pa smo tovarili Miću. Pokojnog Miću – ha ha ha“. 

    – Bane, Banovo Brdo

    „Ja bih samo ostavio reči podrške za ovaj proizvod uz napomenu da smo odradili još jedan uspešan test run sada za vikend sa drustvom na team buildingu… Preporuka :)“ 

    – Marko, Novi Beograd

    Igra radi na svim savremenim uređajima koji imaju kameru i pristup internetu. Podržani su svi popularni operativni sistemi: Android, iOS, iPadOS, Windows, Linux, MacOS. Ukoliko koristite Android, poželjno je da na uređaju imate instaliranu aplikaciju za skeniranje QR kodova (na Apple uređajima je ova funkcionalnost ugrađena u sistemsku aplikaciju za fotografisanje).

    Svoj elektronski špil Telefonima Protivu Čovečnosti možete kupiti u Gadget4Gift prodavnicama u Beogradu, ili poručiti preko Gadget4Gift online prodavnice, po ceni od 1000 RSD. Saznajte više na sajtu igre.

    Telefonima Protivu Čovečnosti predstavlja saradnju Fantastičnog Fantoma i Beardbarian Games. Fantom živi u Pančevu, preko dana upravlja isporukom softverskih rešenja a noću stvara. Autor je kompletnog softvera koji pokreće Telefonima Protivu Čovečnosti i dizajner vizuelnog identiteta i korisničkog iskustva igre. Možete ga kontaktirati preko [email protected] ili thephabulousphantom#5493 na Discord-u. Beardbarian Games su nastali 2016. godine u Beogradu a čini ih trojac Neven, Miloš i Beka. Autori su mnogih party igara sa kartama kao što su Istina Ili Izazov, Lukava Podvala, Meme Me, Izborni Poraz, i naravno Igra Bez Morala. Možete ih kontaktirati putem [email protected].

    Ovog decembra, Beardbarians Games i Fantastični Fantom su objavili digitalnu verziju popularne Igre Bez Morala pod nazivom Telefonima Protivu Čovečnosti. Ovaj nesvakidašnji spoj kultne party igre i visoke tehnologije igra se uživo sa društvom i idealan je nevaljali mali poklon za nastupajuće praznike.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]