• ED PANČEVO: Isključenja struje za petak, 25. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 25. novembra, bez struje će biti potrošači u Pančevu, Glogonju, Sefkerinu, Beloj Crkvi, Vršcu.
     
    Pančevo
    • 08:00 – 09:00 – Celo naseljeno mesto Glogonj.
     
    Pančevo
    • 09:30 – 13:00 – Celo naseljeno mesto Sefkerin i deo Glogonja, izlaz iz sela ka Sefkerinu.
     
    Pančevo
    • 10:00 – 11:30 – Dr Žarka Fogoraša parna strana od broja 12 do broja 20. NAPOMENA: ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO ZADRŽAVA PRAVO DA POMENUTI OBJEKAT UKLUČI PRE PREDVIĐENOG VREMENA ZA UKLjUČENjE.
     
    Pančevo
    • 13:30 – 14:30 – Celo naseljeno mesto Glogonj.
     
    Bela Crkva
    • 08:30 – 12:30 – Naseljeno mesto Stara Palanka. Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.
     
    Bela Crkva
    • 08:30 – 12:30 – Valerije Dokne od M. Tita do kraja, S. Munćana, Koste Nađa, L. Ribara U Grebencu. Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.
     
    Vršac
    • 09:00 – 12:00 – Margitska od Zvezdane do kraja ul. Plinska redukciona stanica (na kraju Margitske ul.). Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.
     
    Vršac
    • 09:00 – 14:00 – Vikend naselja Šunjevarić i Janova, Malo i Veliko Središte, Gudurica, Markovac, Mali Žam, Crveni Krst i Široko Bilo. Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 25. novembra, bez struje će biti potrošači u Pančevu, Glogonju, Sefkerinu, Beloj Crkvi, Vršcu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]

    Deo Jabuke bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 18 i 45h ostao deo naseljenog mesta Jabuka - Ulica Maršala Tita od Zmaj Jovine do Radničke ulice. […]