• ED PANČEVO POGREŠILA: Neče biti isključenja struje u osam mesta po sedam sati

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nakon što su pročitali našu servisnu informaciju o isključenjima struje, iz Elektrodistribucije Pančevo pozvali su nas telefonom i zamolili da objavimo da je kod njih došlo do greške, te da neće sutra biti isključenja struje u osam mesta kao što je bilo najavljeno. U pitanju su Kovačica, Padina, Crepaja, Debeljača, Opovo, Baranda, Čenta i Sefkerin. Ove radove će izvesti u nekom drugom terminu, o čemu ćemo vas obavestiti.

    U prilogu možete videti dokumet koji je objavila ED Pančevo, a po kojem smo mi najavili isključenja.

     

    Nakon što su pročitali našu servisnu informaciju o isključenjima struje, iz Elektrodistribucije Pančevo pozvali su nas telefonom i zamolili da objavimo da je kod njih došlo do greške, te da neće sutra biti isključenja struje u osam mesta kao što je bilo najavljeno. U pitanju su Kovačica, Padina, Crepaja, Debeljača, Opovo, Baranda, Čenta i Sefkerin. Ove radove će izvesti u nekom drugom terminu, o čemu ćemo vas obavestiti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]