Tamiš Pančevo
Servisne informacije

ED PANČEVO: Prognoza vremena za četvrtak, 4. jun

Izvor: 
W2U Sre, 03/06/2020 - 21:22

U Pančevu u četvrtak nakon nešto oblačnijeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 27°C.  

U petak u Pančevu povećanje oblačnosti, krajem dana, tokom noći sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U subotu pretežno sunčano. Maksimalna temperatura u petak i u subotu biće oko 25°C. U nedelju sunčano i toplo. Maksimalna temperatura oko 30°C. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom.    

U Srbiji u petak povećanje oblačnosti, krajem dana, tokom noći sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U subotu pretežno sunčano. Maksimalna temperatura u petak i u subotu biće u većini predela oko 25°C. U nedelju sunčano i toplo. U toku jutra u severnim predelima Vjvodine, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije ponegde se očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura oko 30°C. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom.  
MarketingNajnovije vesti