Servisne informacije

I narednih dana u Pančevu nestabilno vreme

Izvor: 
W2U Uto, 26/05/2020 - 16:16

U Pančevu u sredu promenljivo oblačno, posle podne i uveče sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna tempertaura 10°C, maksimalna dnevna 20°C.

I narednih dana u Pančevu će biti promenljivo oblačno, sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura oko 20°C.  

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, pre podne u zapadnim i jugozapadnim, a sredinom dana, posle podne i uveče i u ostalim predelima sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Najviše sunčanih intervala biće u Vojvodini. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 16°C na jugu do 23°C na severu Vojvodine.  

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C.  
MarketingNajnovije vesti