• PANČEVO: Deo Strelišta u nedelju dva sata bez grejanja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Deo Strelišta biće bez grejanja u nedelju, 29. novembra, od 12 do 14 sati, kako bi se locirala i sanirala havarija zbog koje dolazi do velikih gubitaka vode u toplani Kotež. Privremeno će bez grejanja ostati delovi ulica Veljko Petrović, Veljko Vlahović, Milutin Bojić, Đura Daničić, Isidora Sekulić, Jovan Pavlović, Ruđer Bošković i Mihailo Petrović Alas.

    Prethodna dva dana otkriveno je nekoliko manjih havarijskih tačaka, zbog čega su povremeno bez grejanja ostajali delovi grada u rejonu ove toplane, ali se ispostavilo da je neophodna intervencija i na potezu račvanja tri toplovodna kraka od glavne mešne stanice u Ulici Veljka Petrovića broj 11.

    Radnici JKP „Grejanje“ uporedo obavljaju radove i u podstanici u Ulici Veljko Vlahović 21, kako bi se obezbedilo normalno snabdevanje toplotnom energijom za stanove u ulazima 21,23 i 25.

     

    Deo Strelišta biće bez grejanja u nedelju, 29. novembra, od 12 do 14 sati, kako bi se locirala i sanirala havarija zbog koje dolazi do velikih gubitaka vode u toplani Kotež. Privremeno će bez grejanja ostati delovi ulica Veljko Petrović, Veljko Vlahović, Milutin Bojić, Đura Daničić, Isidora Sekulić, Jovan Pavlović, Ruđer Bošković i Mihailo Petrović Alas.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]