Servisne informacije

PANČEVO: Evo koje će ulice biti zatvorene za vreme karnevala

Pančevo, Čet, 14/06/2018 - 08:56
Aleksandar Stojković
Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, od 15. juna u 16 часова dо 17. juna u 7 časova biće zatvorena Ulica Kej Radoja Dakića od ugla Ulice Đura Jakšića do Ulice Dr Svetislava Kasapinovića..

 

Zbog međunarodne karnevalske povorke, dana 16. juna. u Pančevu, bide zatvorena Ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

 

  • od 15 časova deo ulice Vojvode Radomira Putnika od ul.Karađorđeve do ul.Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;

 

  • od 18 časova u celoj Ulici Vojvode Radomira Putnika,  Miloša Trebinjca od Miloša Obrenovića do Vojvode R.Putnika,  Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

 

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa Ulicom Vojvode R. Putnika.

 

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u Ulici Miloša Trebinjca.

 

Organizatori karnevala mole stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kredu svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajudi u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, i sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

Takođe organizatori mole građane:

  • da u  četvrtak, 14.juna ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini u produžetku Ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine.
  • da u subotu, 16. juna ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa.MarketingNajnovije vesti