Servisne informacije

PANČEVO: Jutarnje vesti za petak, 10. novembar

Pančevo, Pet, 10/11/2017 - 07:18
Aleksandar Stojković


Dobro jutro. Danas je petak, 10. novembar. U Pančevu će danas biti umereno oblačno i suvo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 8 C, najviša dnevna oko 13 C.

U subotu u većem delu Srbije umereno oblačno i uglavnom suvo, krajem dana na jugozapadu i jugu povremeno sa kišom, uglavnom umerenog intenziteta. U nedelju i ponedeljak oblačno, mestimično sa kišom. Više padavina se očekuje u ponedeljak u severnim i zapadnim krajevima.

U utorak uz pad temperature, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a pojava snega se u sredu ponegde očekuje i u nižim predelima. U sredu postepen prestanak padavina najpre na severu zemlje. Od četvrtka hladno, iznad većeg dela zemlje promenljivo oblačno uz mogućnost slabih padavina, a na severu suvo.

 

U pančevačkom porodilištu juče su rođene dve bebe, dečak i devojčica.

 

Tokom protekle noći, lekari pančevačke Hitne pomoći obavili su pet kućnih poseta, 40 osoba (seedmoro dece) je pomoć potražilo u ambulanti ove službe, a vozilima Hitne pomoći izvršeno je dva transporta u gradu i tri van grada.

 

Zbog  planiranih radova na električnoj mreži danas će bez struje biti potrošači u Pančevu, Opovu, Bavaništu i Omoljici.
 
Pančevo
 
09:00-12:00 B. Jedinstva od br. 53 do J. Čmelika.
 
09:00-10:30 B. Anovića 1a, Ž. Zrenjanina od 47 a do 55.
 
09:40-14:00 S. Šemića od D. Tucovića do S. Save, D. Tucovića od J. Maksina do pruge, Knićaninova od D. Tucovića do S. Save, Karađorđeva od Knićaninove do T. Rajića, Ritska i tesarski plac.
 
Opovo
 
09:00-13:00 B. Kidriča od Ribarske ka S. Tomoća do kraja, Beogradska, JNA od Beogradske do S. Tomića, S. Tomića, 4. Novo NaseLje, Proleterska, S. Markovića, B. Jedinstva, I. L. Ribara i Partizanska od B. Jedinstva do S. Markovića, M. Gorkog od Šumske do S. Markovića.
 
Bavanište
 
09:00-14:30 Deo naselјenog mesta „Mengeš„.
 
Omolјica
 
09:00-12:30 Ul. Ponjavička od Cerske do Rasinske, Ž. Mišića od Cerske do Šabačke, Rasinska odd Ponjavičke do Ž. Mišića, Banatska od Ponjavičke do C. Dušana, C. Dušana od Cerke do Banatske.MarketingNajnovije vesti