• PANČEVO: Jutarnje vesti za petak, 10. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je petak, 10. novembar. U Pančevu će danas biti umereno oblačno i suvo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 8 C, najviša dnevna oko 13 C.

    U subotu u većem delu Srbije umereno oblačno i uglavnom suvo, krajem dana na jugozapadu i jugu povremeno sa kišom, uglavnom umerenog intenziteta. U nedelju i ponedeljak oblačno, mestimično sa kišom. Više padavina se očekuje u ponedeljak u severnim i zapadnim krajevima.

    U utorak uz pad temperature, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a pojava snega se u sredu ponegde očekuje i u nižim predelima. U sredu postepen prestanak padavina najpre na severu zemlje. Od četvrtka hladno, iznad većeg dela zemlje promenljivo oblačno uz mogućnost slabih padavina, a na severu suvo.

     

    U pančevačkom porodilištu juče su rođene dve bebe, dečak i devojčica.

     

    Tokom protekle noći, lekari pančevačke Hitne pomoći obavili su pet kućnih poseta, 40 osoba (seedmoro dece) je pomoć potražilo u ambulanti ove službe, a vozilima Hitne pomoći izvršeno je dva transporta u gradu i tri van grada.

     

    Zbog  planiranih radova na električnoj mreži danas će bez struje biti potrošači u Pančevu, Opovu, Bavaništu i Omoljici.
     
    Pančevo
     
    09:00-12:00 B. Jedinstva od br. 53 do J. Čmelika.
     
    09:00-10:30 B. Anovića 1a, Ž. Zrenjanina od 47 a do 55.
     
    09:40-14:00 S. Šemića od D. Tucovića do S. Save, D. Tucovića od J. Maksina do pruge, Knićaninova od D. Tucovića do S. Save, Karađorđeva od Knićaninove do T. Rajića, Ritska i tesarski plac.
     
    Opovo
     
    09:00-13:00 B. Kidriča od Ribarske ka S. Tomoća do kraja, Beogradska, JNA od Beogradske do S. Tomića, S. Tomića, 4. Novo NaseLje, Proleterska, S. Markovića, B. Jedinstva, I. L. Ribara i Partizanska od B. Jedinstva do S. Markovića, M. Gorkog od Šumske do S. Markovića.
     
    Bavanište
     
    09:00-14:30 Deo naselјenog mesta „Mengeš„.
     
    Omolјica
     
    09:00-12:30 Ul. Ponjavička od Cerske do Rasinske, Ž. Mišića od Cerske do Šabačke, Rasinska odd Ponjavičke do Ž. Mišića, Banatska od Ponjavičke do C. Dušana, C. Dušana od Cerke do Banatske.

    Dobro jutro. Danas je petak, 10. novembar. U Pančevu će danas biti umereno oblačno i suvo. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će u 9 sati ostati Ulica Miloša Obrenovića od Pera Segedinca do Sterijine ulice. […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode je u 10.20 sati ostala Ulica Vladimira Žestića od Maksima Gorkog do Cara Lazara kao i naselje Pepeljare. […]