• PANČEVO: Jutarnje vesti za sredu, 17. januar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je sreda, 17. januar. U Pančevu će ujutro i pre podne doći do jačeg naoblačenja s kišom i lokalnim pljuskovima. Posle podne je, uz pad temperature, moguć i kratkotrajan sneg, a do uveče se očekuje prestanak padavina. U toku noći delimično razvedravanje.Temperatura će ujutro biti oko 6, a tokom dana u padu, uveče oko nula stepeni.

    Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 24. januara, u četvrtak se očekuje razvedravanje u svim krajevima Srbije. Ujutro i pre podne duvaće umeren i jak severozapadni vetar, koji će posle podne biti u slabljenju i skretanju na južni i jugozapadni. U petak se na severu Srbije, a od subote i u zapadnim krajevima očekuje novo naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom, dok će se na istoku i jugoistoku zadržati suvo.

    Za dane vikenda u košavskom području duvaće umeren, povremeno jak, jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura u većini mesta od 8 do 12 stepeni. Početkom naredne sedmice biće oblačno i hladnije, u nizim predelima sa mešovitim padavinama (kišom i snegom), a na planinama sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača.

    U pančevačkom porodilištu u prethodna 24 sata su rođene tri bebe, dva dečaka i jedna devojčica.

    Protekle noći u ambulanti Hitne pomoći su zbrinuta 24 pacijenta, a kućnih poseta nije bilo.

    Za danas nema planiranih isključenja struje za pančevo i okolinu.

    obro jutro. Danas je sreda, 17. januar. U Pančevu će ujutro i pre podne doći do jačeg naoblačenja s kišom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije