• PANČEVO: Jutarnje vesti za utorak, 7 novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je utorak, 7. novembar. U Pančevu će biti pretežno sunčano i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 8, najviša dnevna oko 15 stepeni.

    Prema izgledima vremena za narednih sedam dana u Srbiji, u sredu će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Posle podne i uveče u košavskom području jugoistočni vetar u slabljenju.

    U četvrtak će biti umereno do potpuno oblačno ujutro i pre podne još ponegde sa kišom. Po podne sa jugozapada stiže postepeno razvedravanje. U petak i subotu pretežno sunčano.

    U nedelju i početkom naredne sedmice biće oblačno i hladnije, u višim planinama sa snegom.

    U pančevačkom porodilištu juče je rođeno šest beba, tri devojčice i tri dečaka.

    Lekari pančevačke Hitne pomoći obavili su tokom noći devet kućnih poseta, 39 osoba (petoro dece) je pomoć potražilo u ambulanti ove službe, a vozilima Hitne pomoći je izvršeno šest prevoza van grada.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas će bez struje od 9 do 13 sati biti svi potrošači u Jabuci i Glogonju.

    Dobro jutro. Danas je utorak, 7. novembar. U Pančevu će biti pretežno sunčano i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 8, najviša dnevna oko 15 stepeni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]