Rafinerija nafte Pančevo Foto: A. S.
Servisne informacije

PANČEVO: Od 8. juna do 1. jula saobraćaj u Spoljnostarčevačkoj biće usporen, a povremeno i zaustavljan

Izvor: 
013info Pet, 05/06/2020 - 15:54

Od 8. juna do 1. jula za Gasprom Energoholding Srbija biće obavljani radovi zbog kojih će saobraćaj u Spoljnostarčevačkoj ulici biti usporen a u određenim delovima dana i zaustavljen.

"  Prema dinamici izvođenja radova planirani su određeni dani kada bi se pored usporavanja saobraćaj u ulici Spoljnostarčevačka na potezu uz teritoriju Rafinerije Nafte Pančevo i zaustavljao na dnevnom nivou u određenim vremenskim terminima", navodi se u informaciji te kompanije.

Zbog razvlačenja I zatezanja provodnika u polju od 8. do 10. juna dnevnom nivou saobraćaj će biti obustavljen tri puta po 20 minuta u toku radnog vremena.

Isti radovi ali na drugom stubu dalekovoda zaustavljaće na isti način saobraćaj od 11. do 13. juna.

Radi demontaže provodnika I opreme u polju sa prihvatanjem provodnika od 16. do 18. juna saobraćaj će biti obustavljan na dnevnom nivou 3 puta po 20 minuta, u toku radnog vremena.

Radovi na demontaži OPGW užeta u polju biće obavljeni 19. i 20. juna, a razvlačenje I zatezanja provodnika u polju između 21. i 23. juna kada će saobraćaj biti zaustavljen na dnevnom nivou 3 puta po 20 minuta, u toku radnog vremena.

Zbog razvlačenja I zatezanja OPGW užeta između dva portala od 25. do 28. juna saobraćaj će biti obustavljan na dnevnom nivou 3 puta po 20 minuta, u toku radnog vremena, odnosno od 29. juna do 1. jula zbog istog posla među druga dva portala.

Gasprom Energoholding na prostoru NIS Rafinerije Pančevo investira u izgradnju gasne elektrane koja će pored snabdevanja Rafinerije električnu energiju isporučivati i tržištu preko elektromreže.
MarketingNajnovije vesti