• PANČEVO: Od ponedeljka, 30. novembra, novi red vožnje Pantransporta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    EDIT: Najnoviji red vožnje Pantransporta možete pronaći OVDE:

    Nakon što je Vlada Srbije donela nove mere za suzbijanje epidemije koronavirusa koje se odnose na učenike osnovnih i srednjih škola tj. da će se nastava izvoditi na daljinu, Pantransport će od 30.novembra primenjivati novi red vožnje.

    Broj polazaka u jutanjem i popodnevnom vršnom opterećenju u gradskom i međumesnom saobraćaju će ostati isti uz svakodnevno praćenje broja putnika u vozilima.

    Ukoliko na nekim polascima bude veći broj putnika angažovaće se dodatni kapaciteti.

    Na gradskim linijama  3, 4 , 6 i 14 vozila Pantransporta će saobraćati na svakih 30 minuta u vršnim intervalima a van vršnih intervala na svakih 60 minuta.

    U prigradskom saobraćaju neće saobraćati polasci za Banatski Brestovac u 06.40 i 13.40, za Ivanovo u 07.40, 09.40, 13.30 i 19.30 i za Glogonj u 05.20.

    Izmena u redovima vožnje međumesnog saobraćaja (Beograd,Opovo,Mramorak,potez Samoša) neće biti.

     

     

    Nakon što je Vlada Srbije donela nove mere za suzbijanje epidemije koronavirusa koje se odnose na učenike osnovnih i srednjih škola tj. da će se nastava izvoditi na daljinu, Pantransport će od 30.11.2020.godine primenjivati novi red vožnje. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]