Servisne informacije

PANČEVO: Pljuskovi do utorka, krajem nedelje i do 30 stepeni

Izvor: 
W2U Sub, 30/05/2020 - 14:02

U Pančevu u nedelju ujutre i pre podne pretežno sunčano ili umereno oblačno. Posle podne umereno do potpuno oblačno, uz mogućnost pljuskova sa grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 19°C.

Do u našem gradu utorka promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće oko 20°C. Od srede stabilnije i toplije, u većini predela i pretežno sunčano. Maksimalna temperatura biće u osetnijem porastu, u drugoj polovini sledeće sedmice i do 30°C. 

U Srbiji do utorka promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C. Od srede stabilnije i toplije, u većini predela i pretežno sunčano. Maksimalna temperatura biće u osetnijem porastu, u drugoj polovini sledeće sedmice i do 30°C.

 
MarketingNajnovije vesti