• PANČEVO: Povremeni prekidi u isporuci grejanja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako bi se locirala havarija zbog koje dolazi do velikih gubitaka vode u reonu toplane Kotež, JKP „Grejanje“ će parcijalno i postupno prekidati isporuku toplotne energije u naseljima koja se snabdevaju grejanjem iz ove toplane, saopšteno je na sajtu JKP Grejanje.

    Od 12 do 13 sati će grejanje biti isključeno naselju Kotež 2, dok će od 13 do 14 sati, grejanje biti obustavljeno zgradama u području Koteža 1.

    Ukoliko se ispostavi da do havarije nije došlo u ovom delu grada, radnici JKP „Grejanje“ će havarijska isključenja sutra preusmeriti i na druga dva naselja koja se toplotnom energijom snabdevaju iz toplane Kotež, a to su Tesla i Strelište.

    Delimični prekidi u ispruci toplotne energije u reonu toplane Kotež, biće nužni sve dok se ne locira havarija i obave neophodni radovi kako ne bi dolazilo do poremećaja normalnog snabdevanja grejanja korisnika u ovim delovima grada.

     

    Kako bi se locirala havarija zbog koje dolazi do velikih gubitaka vode u reonu toplane Kotež, JKP Grejanje će parcijalno i postupno prekidati isporuku toplotne energije u naseljima koja se snabdevaju grejanjem iz ove toplane, saopšteno je na sajtu JKP Grejanje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]