• PANČEVO: Prognoza vremena za četvrtak, 14. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu će u četvrtak ujutro postojati mogućnost za kišu, već od sredine dana razvedravanje. Najniža temperatura oko 10, najviša dnevna do 15 stepeni.

    15.11.2019. Petak: Promenljivo oblačno i natprosečno toplo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, posle podne u košavskom području jak, u južnom Banatu povremeno i olujni, jugoistočni.  Najniža temperatura od 6 do 11, najviša od 16 do 22 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

    16.11.2019. Subota: Promenljivo oblačno i natprosečno toplo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, u košavskom području i južnom Banatu, jak,  povremeno i olujni, jugoistočni.  Najniža temperatura od 8  do 12, najviša od 18  do 22 stepeni. U Timočkoj Krajini oblačno i hladnije, najviša dnevna oko 13 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%.

    17.11.2019. Nedelja: Promenljivo oblačno i natprosečno toplo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, u košavskom području povremeno i olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 12, najviša od 16 do 20. U Timočkoj krajini oblačno i hladnije, najviša dnevna temperatura oko 13. Uveče jače naoblačenje sa zapada i jugozapada koje će usloviti mestimično kišu. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća     90%. 

    U Pančevu će u četvrtak ujutro…

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]

    Deo Jabuke bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 18 i 45h ostao deo naseljenog mesta Jabuka - Ulica Maršala Tita od Zmaj Jovine do Radničke ulice. […]