• PANČEVO: Prognoza vremena za četvrtak, 2. januar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U četvrtak će u Pančevu biti sunčano. Najniža temperatura biće oko -2, a najviša dnevna oko 4 stepena.

    Vreme u Srbiji narednih dana.

    03.01.2020. Petak: Jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima mestimično sa maglom, koja će se ponegde zadržati duže. U ostalom delu pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od -8 do -3, najviša dnevna od 3 do 7, u Negotinskoj Krajini oko 10 stepeni. Upozorenje: U nižim predelima Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 95%. MAGLA – Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 95%.Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%.

    04.01.2020. Subota: Ujutro slab i umeren mraz, po kotlinama i rečnim dolinama sa maglom. Tokom dana naoblačenje, ponegde sa kišom, susnežicom i snegom, koje će prvo zahvatiti severne i zapadne, a do kraja dana i ostale krajeve. Uveče i tokom noći na severu Vojvodine uglavnom suvo, u brdsko-planinskim krajevima intenziviranje padavina. Vetar slab, na istoku umeren, promenljiv, uveče i tokom noći severozapadni vetar u pojačanju. Jutarnja temperatura od -8 do 0, a najviša dnevna od 2 do 8, u Negotinskoj Krajini oko 10 stepeni. Upozorenje: U nižim predelima Tmin < -5 stepeni,  verovatnoća 95%. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%.

    05.01.2020. Nedelja: Umereno i potpuno oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom. Vetar umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a najviša dnevna od 1 do 5 stepeni.  Upozorenje:  Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%.

    U četvrtak će u Pančevu biti …

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije