• PANČEVO: Prognoza vremena za četvrtak, 21. maj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U četvrtak u Pančevu sunčano i umereno toplo. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 22°C.
     

    Na severu i severozapadu Srbije u četvrtak vedro i umereno toplo. U ostalim predelima Srbije biće oblačno i veoma sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnije padavine očekuju se u toku jutra, naročito na istoku Srbije. U toku večeri u svim predelima prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 10°C na severu do 15°C na istoku i jugoistoku Srbije, masksimalna dnevna od 15°C na jugu do 23°C na severu Srbije.

    U Srbiji u petak nakon vedrog i hladnog jutra, u dolinama i kotlinama sa maglom, tokom dana sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura od 18 do 22°C. U subotu sunčano i toplije, uz umereno naoblačenje na severu. Maksimalna temperatura od 20 do 24°C. U nedelju pre podne u severnim i severozapadnim, a sredinom dana i posle podne i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 16°C na severozapadu do 24°C na jugoistoku Srbije. U ponedeljak toplije, a očekuje se i razvedravanje.
     

    U Pančevu u petak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura do 21°C. U subotu sunčano i toplije, uz umereno naoblačenje. Maksimalna temperatura do 22°C. U nedelju naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 18°C. U ponedeljak toplije, a očekuje se i razvedravanje.  

     

    U četvrtak u Pančevu vreme….

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije