• PANČEVO: Prognoza vremena za petak, 15. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U petak će u Pančevu nakon maglovitog jutra biti sunčano. Najniža temperatura biće 12, a najviša oko 20 stepeni.

    Vreme u Srbiji narednih dana.

    16. 11. 2019. SubotaPromenljivo oblačno, suvo i toplo za ovaj period godine. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, a u južnom Banatu sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 5  do 14, najviša od 18 do 24 stepeni. U Timočkoj Krajini oblačno i hladnije, najviša temperatura oko 14 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s , verovatnoća 90%.

    17. 11. 2019. NedeljaPromenljivo oblačno, suvo i toplo za ovaj period godine. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, a u južnom Banatu sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 6 do 14, najviša od 17 do 21 stepen.  U Timočkoj Krajini oblačno i hladnije, povremeno sa sipećom kišom, a najviša temperatura biće oko 13 stepeni. Uveče jače naoblačenje sa zapada i jugozapada koje će usloviti kišu i lokalne pljuskove. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s , verovatnoća 90%.

    18. 11. 2019. Ponedeljak: Prolazno naoblačenje koje će se iz zapadne, tokom prepodneva premeštati preko centralne ka istočnoj Srbiji. Posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren jugoistočni, u košavskom području jak, a u južnom Banatu ujutru i sa olujnim udarima. Posle podne vetar u slabljenju i skretanju na južni i jugozapadni pravac. Najniža temperatura od 8 do 14, najviša od 16  do 20 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s , verovatnoća 90%. 

    U petak će u Pančevu nakon maglovitog jutra biti sunčano. Najniža temperatura biće 12, a najviša oko 20 stepeni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će u 9 sati ostati Ulica Miloša Obrenovića od Pera Segedinca do Sterijine ulice. […]