Pančevo, Tamiš
Servisne informacije

PANČEVO: Prognoza vremena za petak, 22. maj

Izvor: 
W2U/013info Pet, 22/05/2020 - 00:37

U Pančevu u petak jutro oblačno i hladno. Tokom dana razvedravanje. Duvaće severozapadni vetar, tokom dana umeren do jak. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 20°C.

U Srbiji u petak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana sunčano i prohladno za ovo doba godine. Duvaće severozapadni vetar, tokom dana umeren do jak. Minimalna temperatura od 5 do 10°C, maksimalna dnevna od 18 do 22°C.

U Srbiji u subotu pre podne promenljivo oblačno, na severu i zapadu ponegde sa slabom kišom. Posle podne pretežno sunčano. Maksimalna temperatura od 20 do 25°C. U toku noći u severozapadnim, a u nedelju i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pojačan severozapadni vetar. Krajem dana sa severozapada razvedrvanje. Od ponedeljka do srede promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne, uz pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C.

U Pančevu u subotu pre podne promenljivo oblačno sa slabom kišom. Posle podne pretežno sunčano. Maksimalna temperatura do 23°C. U nedelju naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pojačan severozapadni vetar. U toku večeri razvedrvanje. Od ponedeljka do srede promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne, uz pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće oko 20°C. 
MarketingNajnovije vesti