Servisne informacije

PANČEVO: Prognoza vremena za petak, 8. maj

Izvor: 
W2U Čet, 07/05/2020 - 22:19

U Pančevu u petak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, u toku večeri u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura 7°C, na obodu grada oko 5°C, a maksimalna dnevna 21°C.

U Srbiji u petak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, a ponegde se u južnim, centralnim i zapadnim predelima očekuje i slab prizemni mraz. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. U toku večeri vetar u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura od 2 do 8°C, u kotlinama na jugu i zapadu Srbije oko 0°C, a maksimalna dnevna od 19 do 23°C.  

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno, ali još toplije i suvo vreme. Maksimalna temperatura od 24 do 28°C. U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, maksmalna temperatura od 25 do 30°C. I u ponedeljak sunčano i u mnogim predelima i tropski toplo vreme. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće od 28 do 32°C. U utorak prolazno naoblačenje i jače zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, uz pad temperature za 10 do 15 stepeni. Od srede stabilizacija vremena.  

U Pančevu u subotu promenljivo oblačno, ali još toplije i suvo vreme. Maksimalna temperatura do 27°C. U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, maksmalna temperatura do 28°C. I u ponedeljak sunčano, ali i tropski toplo vreme. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće do 31°C. U utorak prolazno naoblačenje i jače zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, uz pad temperature za oko 15 stepeni. Od srede stabilizacija vremena.  
MarketingNajnovije vesti