• PANČEVO: Prognoza vremena za ponedeljak, 18. maj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu u ponedeljak umereno do potpuno oblačno i sparno, uz mogućnost slabe kiše ili pljuskova. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 25°C.
     

    U Srbiji u ponedeljak umereno do potpuno oblačno i sparno, na severu i zapadu ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 10°C na severu Vojvodine do 18°C u Negotinskoj Krajini, a maksimalna dnevna od 22°C na zapadu do 28°C na jugoistoku Srbije.
     

    U Srbiji u utorak promenljivo oblačno i toplo, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u većini predela od 24 do 30°C. U sredu i četvrtak biće pretežno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i obilnije padavine, uglavnom na istoku i severoistoku Srbije. Maksimalna temperatura biće u padu. U petak razvedravanje. Za vikend sunčano i toplo, uz maksimalne temperature iznad 25°C.
     

    U Pančevu u utorak promenljivo oblačno i toplo, uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura oko 25°C. U sredu i četvrtak biće pretežno oblačno i malo svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U petak razvedravanje. Za vikend sunčano i toplo, uz maksimalne temperature iznad 25°C.  

     

    U Pančevu u ponedeljak umereno do potpuno oblačno i sparno, uz mogućnost slabe kiše ili pljuskova. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 25°C.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]