• PANČEVO: Prognoza vremena za ponedeljak, 30. mart

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu će u ponedeljakj jutro biti sunčano, od podne postepeni razvoj oblačnosti. Najniža temperatura biće 6, a najviša dnevna 14 stepeni.

    Vreme u Srbiji narednih dana.

    31.03.2020. Utorak Pretežno oblačno, još hladnije i vetrovito sa umerenim i jakim severnim vetrom. U prvom delu dana padavine će biti slabe i lokalnog karaktera (u nižim predelima kiša, a u brdsko-planinskim sneg). Posle podne, a naročito uveče i u toku noći očekuje se intenziviranje padavina u centralnim i južnim krajevima Srbije, kada će kiša preći u sneg i u nižim predelima uz stvaranje, a na planinama povećanje visine snežnog pokrivača, samo se na severu Vojvodine očekuje razvedravanje. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 4 na zapadu do 10 stepeni na jugoistoku Srbije,  do kraja dana u daljem padu. Upozorenje, potencijalno opasna pojava: Stvaranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.

    01.04.2020. Sreda Ujutro mestimično slab mraz. U toku dana na severozapadu Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima oblačno sa susnežicom i snegom. U nižim predelima manje, a u brdsko-planinskom području značajnije povećanje visine snežnog pokrivača. Severni vetar u slabljenju. Najniža temperatura od  -4 do 1 °S, a najviša u južnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije od 0 do 2, na zapadu do 5, a na severu Vojvodine do 10 stepeni. Upozorenje, potencijalno opasna pojava:Tmin<0°C, verovatnoća 90%. Vlažan sneg, verovatnoća 70%. Na planinama povećanje visine snežnog pokrivača ≥ 15 cm za 12h, verovatnoća 80%.

    02.04.2020. Četvrtak Ujutro slab mraz. U toku dana u većem delu razvedravanje i postepeno skretanje vetra na jugoistočni, samo još ujutro i pre podne na istoku i jugoistoku uz više oblačnosti ponegde slab sneg. Najniža temperatura od  -4 do 0  a najviša od  4  na jugoistoku do 13 stepeni na severozapadu Srbije. Upozorenje, potencijalno opasna pojava: Tmin<0°C, verovatnoća 90%.

    Prognoza vremena za narednih pet dana (od 03.04.2020. do 07.04.2020.)
    Promenljivo oblačno i toplije sa uslovima za češću pojavu kiše u južnoj polovini Srbije. 

     

    U Pančevu će u ponedeljakj jutro biti sunčano, od podne postepeni razvoj oblačnosti. Najniža temperatura biće 6, a najviša dnevna 14 stepeni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 11 časova ostala Ulica Vojvode Radomira Putnika od Karađorđeve do Vojvode Petra […]

    Vremenska prognoza za narednu nedelju

    Oblačnost se premešta sa severa ka jugu. Na području Niša, Leskovca padavine sutra do popodnevnih sati, dok će u Vojvodini već ujutru početi razvedravanje. Sa oblacima stiže malo svežiji […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će od 9 sati ostati Ulica Dositeja Obradovića od Tamiš kapije do Luke Dunav. […]