• PANČEVO: Prognoza vremena za sredu, 19. februar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu će u sredu biti promenljivo oblačno vreme i suvo. U toku noći naoblačenje, moguća je kiša. Jutarnja temperatura biće oko 3, a najviša dnevna 12 stepeni.

    Vreme u  Srbiji narednih dana.

    20.02.2020. Četvrtak: Malo hladnije i vetrovito. Ujutro prestanak padavina u Vojvodini, do sredine dana u zapadnim i centralnim delovima, a uveče i  na jugu i istoku Srbije. Usleg umerenog i jakog severozapadnog vetra, na planinama stvaranje snežnih nanosa. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 5 do 10 stepeni.

    21.02.2020. Petak: U većem delu umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, samo ponegde na severu i istoku Srbije kratkotrajna kiša, a na planinama je moguće provejavanje snega. Vetar slab i umeren, seveerozapadni. Najniža temperatura od -2 do 2, a najviša od 9 do 12 stepeni.

    22.02.2020. Subota: Malo do umereno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni, a na severu i istoku Srbije u kratkotrajnom pojačanju. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od  9 do 13 stepeni.

    U Pančevu će u sredu biti …

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]