Tamiš Pančevo
Servisne informacije

PANČEVO: Prognoza vremena za subotu, 9. maj

Izvor: 
W2U Pet, 08/05/2020 - 16:39

U Pančevu u subotu umereno oblačno, ali toplo i suvo. Vetar slab, promenljvog pravca. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 27°C.  

U Srbiji u subotu umereno ili promenljivo oblačno, ali toplo i suvo. Vetar slab, promenljvog pravca. Minimalna temperatura od 4 do 12°C, maksimalna dnevna od 24 do 28°C.

U Srbiji u nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, maksmalna temperatura od 25 do 30°C. I u ponedeljak sunčano i u mnogim predelima i tropski toplo vreme. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće od 28 do 32°C. U utorak prolazno naoblačenje i jače zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, uz pad temperature za 10 do 15 stepeni. Od srede stabilizacija vremena i porast temperatura.

U Pančevu u nedelju pretežno sunčano i veoma toplo, maksmalna temperatura do 28°C. I u ponedeljak sunčano, ali i tropski toplo vreme. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće do 31°C. U utorak prolazno naoblačenje i jače zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Od srede stabilizacija vremena i porast temperature.  
MarketingNajnovije vesti