• PANČEVO: Prognoza vremena za utorak, 3. decembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu će posle kišovite noći u utorak ujutro doći do prestanka padavina. U toku dana razvedravanje. Najniža temperatura oko 1, najviša dnevna oko 5 stepeni.

    Vreme u Srbiji narednh dana.

    4. 12. 2019. Sreda – Jutro hladno sa slabim mrazom, mestimično maglom ili niskom oblačnošću. U toku dana malo do umereno oblačno i hladno. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, uveče u pojačanju. Najniža temperatura od -5 do -2, najviša dnevna od 2 do 4 stepena. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.

    5. 12. 2019. Četvrtak – Jutro hladno sa slabim mrazom, mestimično maglom ili niskom oblačnošću koja će se ponegde zadržati duže tokom prepodneva. U ostatku dana malo do umereno oblačno i hladno. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od -5 do -2, najviša dnevna od 3 do 6 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.

    6. 12. 2019. Petak – Jutro hladno sa slabim mrazom. Tokom dana toplije uz naoblačenje koje će ponegde usloviti kišu. Vetar slab, južni. Najniža temperatura od -5 do -1, najviša dnevna od 4 do 10 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 80%.

    Prognoza vremena za narednih pet dana (od 7. 12. 2019. do 11. 12. 2019)
    Za vikend i početkom naredne sedmice još malo toplije, samo u subotu ponegde sa kišom. U utorak naoblačenje i zahlađenje sa snegom.

    U Pančevu će posle kišovite noći u utorak ujutro doći do prestanka padavina. U toku dana razvedravanje. Najniža temperatura oko 1, najviša dnevna oko 5 stepeni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će u 9 sati ostati Ulica Miloša Obrenovića od Pera Segedinca do Sterijine ulice. […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode je u 10.20 sati ostala Ulica Vladimira Žestića od Maksima Gorkog do Cara Lazara kao i naselje Pepeljare. […]