• PANČEVO: Radovi na Strelištu od srede zatvaraju ulice i menjaju trasu Pantransportovih autobusa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Druga faza radova Ulice Veljka Vlahovića, počinje od srede 22. septembra, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

    Za vreme zatvaranja Ulice Veljka Vlahovića na delu od Ulice Veljka Petrovića do Cvijićeve ulice, biće obustava saobraćaja i menjaće se trasa kretanja vozila javnog gradskog prevoza na liniji broj 6. Centar – Strelište – Vojlovica – Rafinerija nafte Pančevo tako da će se vozila kretati Ulicom Bore Stankovića, Cvijićevom, Veljka Vlahovića i dalje starom trasom. Za to vreme gubi se stajalište koje se nalazi u Ulici Veljka Petrovića.

     

    U trećoj faza radova Ulice Veljka Vlahovića od 7. do 21. oktobra po istom sistemu će se izvesti radovi na delu od Cvijićeve ulice do Ulice Ive Andrića. Za vreme zatvaranja menjaće se trasa kretanja vozila javnog gradskog prevoza na liniji broj 6. Centar – Strelište – Vojlovica – Rafinerija nafte Pančevo tako da će se vozila kretati Ulicom Bore Stankovića, Jovana Bjelića, Veljka Vlahovića i dalje starom trasom. Za to vreme gubi se stajalište koje se nalazi u Ulici Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića.

     

     

     

    Druga faza radova Ulice Veljka Vlahovića, počinje od srede 22. septembra.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]