• PANČEVO: Toplana na Kotežu ponovo radi, pušteno grejanje prema Kotežu, Strelištu i delu Tesle

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nakon velike havarije na delu toplovoda u naselju Tesla proizvodnja toplotne energije na toplani Kotež ponovo je uspostavljena oko 13 časova, saopšteno je iz JKP Grejanje.

    Pušteni su u rad kraci toplovoda ka Kotežu 1 i 2, Strelištu i ka delu Tesle.

    Havarija nastala pucanjem cevi na izlazu objekta u ulici Ljubomira Kovačevića 10 još uvek se sanira.

    Dežurne ekipe iscrpele su vodu iz podstanice i trenutno se razbija beton pored objekta kako bi se utvrdilo tačno mesto pucanja toplovodne cevi i pristupilo zameni novom.

    JKP Grejanje očekuje da se do kraja večeri osposobi i taj deo toplovoda i omogući isporuka toplotne energije za korisnike koji trenutno nemaju grejanja u ulici Ljubomira Kovačevića broj 10, 18 i 22, vrtić „Bambi“ i ulici Mihajla Obrenovića broj 1, 3 i 5.

     

    Nakon velike havarije na delu toplovoda u naselju Tesla proizvodnja toplotne energije na toplani Kotež ponovo je uspostavljena oko 13 časova. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će u 9 sati ostati Ulica Miloša Obrenovića od Pera Segedinca do Sterijine ulice. […]