• PANČEVO: U četvrtak deo grada bez vode, cisterne će biti u Moše Pijade i na Kotežu 2

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zbog planiranih radova koji će se obavljati usled havarije na magistralnom vodu, u četvrtak, 8. aprila od 9 sati će bez vode ostati Ulica Marka Kulića od Ulice Moše Pijade do Hajduk Veljkove, zgrade u Ulici Moše Pijade 13, 13A,13B,13C i 13D, kao i Moše Pijade 15. 

    Slabiji pritisak će imati viši spratovi u naselju Kotež 2, odnosno zgrade koje su bez hidrocila.
     
    Takođe će slabiji pritisak osetiti i građani na višim spratovima u Ulici Oslobođenja i to zgrade bez hidrocila. 
     
    Cisterna sa pijaćom vodom biće stacionirana ispred zgrade 13A u Ulici Moše Pijade, a druga cisterna će biti u pokretu po naselju Kotež 2.
     
    Mole se građani da obezbede dovoljne količine pijaće vode kako bi imali rezerve za sutrašnji dan jer vode neće biti do završetka radova na mreži, saopštava JKP „Vodovod i kanalizacija”.

    Zbog planiranih radova koji će se obavljati usled havarije na magistralnom vodu, u četvrtak, 8. aprila od 9 sati će bez vode ostati Ulica Marka Kulića od Ulice Moše Pijade do Hajduk Veljkove, zgrade u Ulici Moše Pijade 13, 13A,13B,13C i 13D, kao i Moše Pijade 15. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]