Servisne informacije

PANČEVO: U nedelju naoblačenje s pljuskovima

Izvor: 
W2U Sub, 23/05/2020 - 15:37
U Pančevu u nedelju jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, uz umeren do jak severozapadni vetar. Krajem dana prestanak padavina i razvedravanje. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 18°C.

U nedelju toku jutra u severim i zapadnim, a u nastavku prepodneva i sredinom dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, uz umeren do jak severozapadni vetar. Posle podne sa severozapada prestanak padavina i razvedravanje. Minimalna temperatura od 10 do 14°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C.

U Srbiji od ponedeljka do petka promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne, uz pojačan severozapadni vetar. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko i ispod 20°C.  

U Pančevu od ponedeljka do petka promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne, uz pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće oko i ispod 20°C.  

 
MarketingNajnovije vesti