• PANČEVO: U nedelju naoblačenje s pljuskovima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu u nedelju jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, uz umeren do jak severozapadni vetar. Krajem dana prestanak padavina i razvedravanje. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 18°C.

    U nedelju toku jutra u severim i zapadnim, a u nastavku prepodneva i sredinom dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, uz umeren do jak severozapadni vetar. Posle podne sa severozapada prestanak padavina i razvedravanje. Minimalna temperatura od 10 do 14°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C.

    U Srbiji od ponedeljka do petka promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne, uz pojačan severozapadni vetar. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko i ispod 20°C.
     

    U Pančevu od ponedeljka do petka promenljivo oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne, uz pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće oko i ispod 20°C.  

     

    U Pančevu u nedelju jače 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]