Zima u Pančevu 2022.
Servisne informacije

Vremenska prognoza za 29. januar

Izvor: 
Dnevnik Ned, 29/01/2023 - 06:41Oblačno i hladno sa slabim snegom na jugu Vojvodine koji postepeno prestaje. Na severu Vojvodine dolazi do delimičnog razvedravanja. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna od -2, a maksimalna 3 stepena.

U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i promenljivom oblačnošću tokom dana. Mogući su sunčani intervali, a dnevna temperatura u manjem porastu u odnosu na vikend. Vetar slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -7, a maksimalna 5 stepeni. Uveče suvo uz temperaturu. U utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu susnežicu i sneg. U sredu manji porast temperature, a u četvrtak novo naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. U petak i za naredni vikend hladnije sa snegom povremeno, prema današnjoj prognozi.

Biometeorološke prilike će biti relativno povoljne za većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se i dalje savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Kod osetljivih osoba su moguće meteoropatske reakcije u blažem obliku. Preporučuje se umerena fizička aktivnost, kao i adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim termičkim uslovima.
MarketingNajnovije vesti