džudo kamp, akademija jocic Foto: Privatna arhiva
Sport

Akademija Jocić održala Džudo kamp u Vrnjačkoj Banji

Izvor: 
013info Pon, 17/01/2022 - 09:29U organizaciji Akedemije Jocić uz asistenciju Gordane Filipović i Slaviše Nerandžića, Miroslav Jocić i Jovica Jovanović su održali  8. džudo kamp za decu u Vrnjačkoj Banji.

Akademija Jocić je ovog puta okupila više od 70 takmičara.

“Takmičare iz OJK Bgda, Hajime OB, Vince, CZ Bgda, Brusa, Kraljeva, Čačka i domaćina Vrnjačke Banje, okupila je AK JOCIC na svom osmom judo kampu. Za saradnike i trenere i ovoga puta Akademija Jocić bira najbolje i najkvalitetnije sto Srbija trenutno ima”, navode u saopštenju iz ove Akademije.

Gordana Filipović je, ističu, sigurno jedan od najperspektivnijih mladih trenera, puna energije znanja ali i zelje za radom i ucenjem tj. napredovanjem.

Slaviša Nerandžić je, dodaju, sigurno jedan od najboljih jer je sa OJK-om osvojio brojne titule i trofeje u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

“Pojačanje, ovom trenerskom gigantu u liku i delu Jovice Jovanovića svakako predstavlja sam srpski vrh trenerskog kadra”, rekao je Miroslav Jocić i dodao:

“Samo velikim neznalicama, kojih na žalost u našem sportu nema malo, treba tumačiti i objašnjavati bilo šta u vezi Jovanovića. Jednostavno, šampion i trener najvišeg nivoa u našoj zemlji. Posebno me je obradovala činjenica da je Jovica bez rezerve i razmišljanja prihvatio moj poziv i priključio se ovom kampu”.

Kamp je održan u periodu od sedam dana, u kom su deci prikazali, demonstrirali, ali i obučavali ih i edukovali na najbolji mogući način.

“Čestitke i priznanja od strane kolega iz čitavog regiona koji su pratili ovaj kamp su najbolja potvrda učinjenog”, ističe Jocić.

On dodaje da su decu edukovali o novim pravilima IJF koja su stupila na snagu, ali koja, kako kaže, nažalost JSS još nije prezentovao trenerskoj organizaciji.

“Činilo mi se da će to, kao i obično biti sa zakašnjenjem i vrlo trapavo u tumačenju nekih nekompetentnih ljudi, koji za osnovno zanimanje imaju razvlačenje harmonike ili sl. pa je razumljivo zbog čega stalno dolazi do konflikta između trenera i pomenutih “znalaca”, objašnjava Jocić.

 
MarketingNajnovije vesti