Foto: DžK „Dinamo"
Prvenstvo Srbije u džudou za mlađe seniore

Andrea Stojadinov prvakinja Srbije

Pančevo, Sre, 28/09/2016 - 20:27
Tanja Marin
Pančevka i reprezentativka Srbije, članica „Dinama", Andrea Stojadinov, okitila se titulom prvakinje Srbije u konkurenciji mlađih seniorki na Prvenstvu Srbije koje je proteklog vikenda održano u Beogradu. Kadetkinja „Dinama" tako je postala trostruka prvakinja naše zemlje, pošto je ove godine u kategoriji džudistkinja do 48 kilograma osvojila i titule prvakinje Srbije u konkurenciji kadetkinja i konkurenciji juniorki, dok je na seniorskom državnom prvenstvu osvojila srebrnu medalju.

Otvoreno prvenstvo Srbije u konkurenciji mlađih seniorki i seniora, tačnije džudoka starosti do 23 godine, održano je u beogradskoj dvorani „Šumice" u organizaciji Džudo saveza Beograd. Na takmičenju je učestvovalo 96 sportista, a među njima je bilo i pet članova „Dinama" koji  su osvojili dve medalje – jednu zlatnu i jednu bronzanu. 

U finalu kategorije do 48 kilograma težine Andrea Stojadinov je savladala Nevenu Milić, takmičarku kikindskog „Partizana". Osim najuspešnije takmičarke „Dinama" u ovoj sezoni, medalju, i to bronzanu, osvojio je Aleksa Stojadinov u konkurenciji mlađih seniora do 66 kilograma. Prvo mesto u ovoj kategoriji osvojio je Denis Jurakić, član beogradskog „Partizana", srebro je pripalo Jovanu Ražnatović iz ODžK „Beograda", dok se drugom bronzom okitio Marko Grandić iz Rume. 
MarketingNajnovije vesti