• Atletičar pančevačke Panonije šampion u krosu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju, 4. aprila, na poljanama kod hale Pionir održano je tradicionalno prolećno prvenstvo Beograda u krosu. Ovaj kros je kao i do sada masovno posećen, pa je tako nastupilo preko 300 atletičara iz dvadesetak klubova.

    U trci seniora na stazi dužine 4000 m od samog starta na čelo trke je izašao atletičar Panonije Stefan Tovilović. Uz podršku trenera Mirka Stankovića, Stefan je tako dominirao u ovoj trci i lakim korakom, bez zamora ušao u cilj prvi i tako osvojio titulu prvaka Beograda u krosu.

    Sudeći po tome da je ovo njegova prva zvanièna trka za Panoniju nakon dolaska u klub a nakon priprema na Zlatiboru, Stafana očekuje sjajna sezona u koju ulazi potpuno spreman za svoje discipline.
    Već narednog vikenda u Aranđelovcu će nastupiti na Prvenstvu Srbije uplaninskom trčanju a nakon toga i na Prvenstvu Vojvodine u krosu.

    AK Panonija će se takođe uz podršku Opštine Alibunar ponovo predstaviti u ulozi organizatora a ovoga puta  na Trail trci  pod nazivom „FOX Trail“ na Devojačkom bunaru 8. maja.

    Sve trkače očekuju učesničke medalje i majice, kao i ručak posle trke a prijave i u plate su iskljuèivo preko sajta Trka.rs.

    U nedelju, 4. aprila, na poljanama kod hale Pionir održano je tradicionalno prolećno prvenstvo Beograda u krosu. Ovaj kros je kao i do sada masovno posećen, pa je tako nastupilo preko 300 atletičara iz dvadesetak klubova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]