• ATLETIKA: Bronza za atletičara pančevačkog Dinama na Prvenstvu Balkana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mladi sprinter pančevačkog Dinama, Stefan Mihajlov, osvojio je bronzanu medalju na Prvenstvu Balkana za mlađe juniore kao član štafete 4×100 metara. Balkansko prvenstvo održano je prošlog vikenda u Istanbulu, a Stefan je za reprezentaciju Srbije nastupio u dve discipline: u trci na 100 metara ostvario je rezultat 11,11 s (uz jak vetar u prsa) i u trci štafeti 4×100 metara u kojoj je trčao poslednju izmenu.

    – Stefan je pokazao da je u odličnoj formi. Izuzetno sam zadovoljan Stefanovim nastupom na Prvenstvu Balkana. Od njega ove godine najviše očekujem na Prvenstve Evrope za mlađe juniore koje se održava u Đeru (Mađarska) početkom jula, prokomentarisao je Stefanov natup njegov trener, Ljupčo Cvetkoski.

    Naredno takmičenje Stefan Mihajlov ima već ovog vikenda, kada će sa svojim drugovima iz Atletskog kluba „Dinamo“ Ivanom Božanićem ,Mionom Brkić, Mladenom Mitrićem, nastupiti na prvenstvu Srbije za starije juniore u Sremskoj Mitrovici.

    Mladi sprinter pančevačkog Dinama, Stefan Mihajlov, osvojio je bronzanu medalju na Prvenstvu Balkana za mlađe juniore kao član štafete 4×100 metara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport